Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Převozy zbraní, kokainu atd.


8.4.2022 18:09, naposledy upraveno 8.4.2022 18:11 uživatelem kormoo

Ahoj, rád bych se vyjádřil k převozům zbraní, kokainu a alkoholu a celkově k tomu jak to funguje jak ze strany PSA tak i ilegálu..

Já nevím.. PSA by v těchto místech mohli už alespoň trochu rpit fear či nějaký respekt k těm organizacím, nechci se tu zastávat jen ilegálek, ale když se na to podíváme trochu reálněji, když už chceme rpit tak, že PSA ví o těch lokacích kde se nakupujou či vykupujou zbraně atd. tak logicky budou vědět že v těch lokacích se pohybuje více ilegálních organizací, tak ať tam rpí ten fear nebo respekt i kdyby sebemenší lepší než nic, přeci jen asi jedno policejní auto nezastaví plné auto lidí v téhle lokaci když má podezření na nějakou ilegální činnost..

Řekl bych že v reálném životě vám taky nenajede jeden policista na nějaké výkupy zbraní nebo dealování drog a nezastaví vás. Dnes nás zastavilo PSA auto, měli jsme u sebe nějaké zbraně, tak jsme se domluvili, zakřičel jsem ať odjede pryč, nebo budu střílet, on stojí na místě i když na něj míříme a nic nedělá tak začneme ujíždět, protože nechceme střílet, chtěli jsme ho jen vystrašit a ujet a on se za námi rozjede.. Ještě k tomu nás teď při pomalu každém pátém projetí v těchto lokacích hned zastavují PSA i když máme třeba úplně jiné auto, což moc nechápu, ale dobře.. (Ano, vím Skimo má od reálného života daleko, i když se snaží co nejvíce přiblížit, ale prostě to není tak lehké..)

Nom, vím že samotné ilegálky kolikrát rpí fakt úplnej trash a oni samotní nerpí fear či nějaký respekt k PSA, vím že se některé ilegálky chtějí jen kropit, ale s tím se ani nic moc neudělá dokud většina z nich nedostane ban a ostatní si na to začnou dávat pozor..

Tím nechci říkat, že já jsem dokonalý, udělal jsem v rp hodně chyb, ale snažím se zlepšovat..

Toť asi vše, díky těm kteří si to přečetli tímhle nechci vyvolat nějaké hádky nebo tak, je to jen můj názor a možná něco k zamyšlení pro ostatní z komunity, to posuďte vy sami, pokud na to máte nějaký jiný názor budu rád když ho tady vyjádříte. <3

rpgamer

Hráč

3
8.4.2022 19:01, naposledy upraveno 8.4.2022 19:03 uživatelem rpgamer

Věřím tomu, že se zde objeví několik příspěvků, které ti budou přitakávat, jak by bylo fajn s tím něco udělat, ale nakonec se nic nezmění...

Četl jsem tu kolikrát příspěvek na tohle téma a jediné, co se ohledně "logiky" celé této situace změnilo, bylo posunutí kamer, které již nemíří přímo na dané místo nákupu/prodeje, ale kousek vedle.

Souhlasím s tvým názorem, ale upřímně si myslím, že se s tím nic nezmění, jelikož tu nejsou členové PSA bráni na stejnou váhu jako "obyčejný" hráč. Vždy budou zvýhodňováni v takovýchto situacích a bude dáno za pravdu jim a jejich chování, i když oni budou ti, kteří se nezachovali zrovna RP...

Byl jsem několikrát v situaci, kdy se člen PSA a i "obyčejný hráč" dopustili stejného přestupku proti pravidlům a jak si myslíš, že to vždy dopadlo? "Obyčejný hráč" byl potrestán mnohonásobně vyšším trestem, než člen PSA. Ve většině případů je potrestán jenom "obyčejný hráč" a člen PSA nikterak postižen.

Snad se s tímto dvojím metrem konečně začne něco dít, když si toho všímá více a více lidí...

8.4.2022 20:35

Jsem velice rád, že sem tuto problematiku taháš, a proto tě narovinu požádám, abys mi veškeré takovéto situace, na něž narážíš, podložil důkazy, ať už zde veřejně, pro dobro všech, případně formou soukromých zpráv. Aby pak nedošlo k nějakému pochybení, věc bude přímo řešena s vedením AT.

Dle tvých slov se můžeme bavit o zvýhodňování hráčů, a já coby člen PSA a hlavní dohlížející administrátor nad touto frakcí budu velice rád, když budou tyto výroky podloženy a nebudou brány jen jako plky. Samozřejmě očekávám, že jsi dokázal přehodnotit veškeré faktory ovlivňující délky trestů hráčů a jsi zcela připraven argumentovat na základě svých podkladů a veřejných projevů. Díky.

8.4.2022 20:42

Osobně si myslím, že je v tomhle dost přihlíženo na historii hráče a co si budeme, dost často má hráč který hraje ilegál o dost horší historii než členové PSA, dle mého bude hráč potrestán tak jako tak už jen kvůli tomu, že chce každý admin zamezit porušování pravidel nehledě na to zda-li to bude hráč který se věnuje ilegálu a nebo člen PSA.


Powered by LeoSight IFS
LT~64

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo