Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vytvoření ohně


9.4.2022 00:42

Zdravím, abych zde taktéž něco přidal... tak mě napadlo, že by bylo celkem dobré přidat sem vytváření ohně. Ano vím, že pokud si zažádáte a zaRPíte vytváření ohně, tak Vám ho dokáže admin udělat, ale kdyby to šlo bez toho aby sis dával report na takovou věc, která by teoreticky šla udělat normálně.

Musel by sis sehnat potřebný materiál jako je papír, dřevo, zapalovač a nějak to podpálit, taktéž by  to samo rozhodovalo jestli se ti podařil vytvořit nebo ne, musel by ses o něj taktéž starat a pravidělně přidávat dříví. Myslím si, že by to bylo dobré abychom neobtěžovali adminy kvůli takové věci.. 

Mohl bys to využít třeba u nějaké stanovačky. Když už jsme u toho bylo by dobré taktéž přidat stany a spacáky, dalo by se to využít k již dříve zmíňované stanovačce nebo prostě si udělat krásnou noc ve stanu.  Moc se v tom nevyznám a nevím jak těžké by to bylo, ale někteří by to určitě ocenili.. Třeba ti co Rpí bezdomovce, sehnali by si spacák a měli by kde spát..

Je to čistě jenom návrh a byl bych rád kdyby jste o tom přemýšleli.. 

                                                                                                                                                 Děkuju Keksík.

9.4.2022 09:21, naposledy upraveno 9.4.2022 09:23 uživatelem Dzardys

Stejně jako u spousty dalších návrhů zde vidím velice jednoduchou zneužitelnost ze strany hráčů, mimo jiné je zrovna oheň entitou, která by mohla ve větším množství zavařit spoustě hráčů, co se týče plynulého chodu hry. Kromě toho zrovna reporty na založení ohně nejsou nikterak náročné pro adminy, jedná se doslovně o pár písmen, proto v tomto ohledu je odůvodnění celkem blbost.

Existuje zde spousta hráčů, kteří jsou schopni zneužívat i obyčejné rachejtle, pomocí nichž následně DMkují ostatní. Je zde opravdu spousta věcí, co by sem šlo přidat. Přidat je to nejmenší, uhlídat, aby s tím hráči nedělali blbosti, je druhá věc. A vzhledem k tomu, jak se dodnes obrovská část komunity chová, je zde důvěra z naší strany opodstatněle minimální.

Každopádně kdo ví, třeba se do budoucna vymyslí alternativa, kdy ten oheň nebude pálit a lagovat a budete si ho moct vytvořit sami, prozatím si myslím, že odůvodňovat to "abychom neobtěžovali adminy kvůli takové věci" je blbost, jsou zde opravdu závažnější věci než napsání jednoho commandu na oheň, které nás obtěžují, ale zrovna na ně se ohled ze strany hráčů nebere.

9.4.2022 09:24, odstraněno 9.4.2022 09:24 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Samik

VIP

47
9.4.2022 12:01

Pokud by toto bylo na serveru tak bych to zavedl až tak nějak od desíti hodin. Nápad to tedy špatný není ale je to lehce zneužitelné jak již výše psal kolega Jardis.

9.4.2022 13:41

Jistě, já jen zde chtěl vyjádřit svojí myšlenku, která mi proudila v hlavě už delší dobu. Jsem rád, že jste napsali svůj názor popřípadně napsali proč to není dobrý. 

Artistiques

Hráč

32
17.4.2022 14:24

Jak psal Dzardys, nejde jen o dmkování ale i trollení. Řešit by to dle mého šlo dvěma věcma, umožnit to až třeba od 100h, nebo to umožnit třeba jen na 5 místech.

Nebylo by totiž porušované jen pravidlo ohledně DM, VDM atd, ale i zdravý rozum (táborák na benzíně nebo uprostřed silnce, proč ne žejo), těch pravidel co by se porušovalo je určitě o dost víc…

17.4.2022 17:00

@Artistiques No zrovna tu silnici bych třeba dokázal vyřešit, dokážu detekovat typ povrchu, na kterém zrovna jsi, stejná funkce se využívá například u kopání lopatou (jak můžete hledat nějaké "poklady"). 😎

To ale neřeší vše, samozřejmě jsou tam další možnosti zneužití, ale i to se dá teoreticky pořešit. V podstatě to ohniště v plánu je (model už je na to připravený přes půl roku na serveru), ale není priorita to teď dokončit.

Tak uvidíme, nic neslibuju, ale třeba se ohniště dočkáte.


Powered by LeoSight IFS
LT~79