Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Permanentní ban, za to že jsem si před adminem klekl.


rpgamer

Hráč

3
9.4.2022 15:37

Tohle je asi poslední žádost co tu kdy napíšu, ne protože bych měl permu, ale protože jsem zhnusen fungováním tohoto serveru a chováním některých členů AT.

Jasný, jeden člověk uhlídat tolik lidí prostě nezvládne. Ale hlavním pilířem v jakékoliv jurisdikci je předem stanovený řád a pravidla určující výši trestů.

To že tahle věc na serveru chybí a členové AT dávají bany jen podle toho, jak se zrovna rozmyslí, je naprostý nesmysl.

Dnes jsem dostal permanentní ban za to, že jsem napsal "/me klečí na kolenou" když se člen AT @SovietDog portnul na mého spoluhráče a chtěl mu dát ban, tak ve snaze o zmírnění trestu pro kamaráda, jsem napsal, že si má postava kleká za odpuštění.

Za tady tohle prosím a mou historii jsem dostal permanentní ban. I když má historie je bohatá z každého banu jsem si něco odnesl. A ano vcelku mi to trvalo, než jsem se naučil nějakému rp, ale poslední ban, když nepočítám tento, byl neprávem a od stejného člena AT jako dnes.

Člověk by si řekl, že už to víc absurdní být nemůže a pak dostane permu za to, že si klekne :D

Tady přikládám své logy, aby jste mohli vidět, jaká je komunikace s někým, kdo zneužívá své moci a vyžívá se v buzerování lidí. Někoho, kdo si vymyslí porušení nějakých pravidel, jen aby mě vervomoci mohl potrestat.

Porušení pravidla 0? Toho se spíš dopouští tento člen AT, jelikož on je tu ten, kdo znepříjemňuje hru ostatním. Pochybuju, že bych mu zhnusil den, nebo znepříjemnil hru mým kleknutím.

Pravidlo 1? OOC situaci vyvolal admin, tím že se na nás s kamarádem portnul, jinak jsem stále hrál Rp v souladu s pravidly serveru.

A mixing? Dle tohoto člena AT je mixing to, že on když řešil něco OOC, tak já během toho provedl s mou postavou nějaké RP (To kleknutí).

Byl bych rád, kdyby se k tomuto tématu vyjádřilo co nejvíce lidí, protože by mě opravdu zajímal Váš názor na jednání člena AT SovietDog v tomto případě.

Začátek konverzace: https://leosight.cz/logs/G2pRnEZyY
Konec konverzace: https://leosight.cz/logs/iULcaUejJL

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Double post
6.5.2022 20:24

Ano i za pravidlo jako je č.1 se dávají bany.

Tak si ho tady můžeme připomenout a uvést na pravou míru..
1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.

Takže za mě ti žádost zamítám a můžeš to opět zkusit někdy jindy.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024