Čus.
Dnes je to rok co jsem se registroval na LeoSight.cz a zároveň si také poprvé zahrál na serveru MTA:SA Skimo Roleplay. Ještě dva roky zpět jsem aktivně hrával na SA-MP. Byl jsem na tom jednu dobu celkem závislý a taky jsem nic jiné nehrál. No, naráz mě to ze dne na den prostě přestalo bavit. Tak jsem tak asi půl roku až rok měl takovou krizi. Neměl jsem prostě a jednoduše co hrát. No, a tak jsem si jednou psal s klukem, s kterým jsem dříve hrával na SA-MPu a on zmínil něco o serveru Skimo. Říkal že to jede přes MTA. Já už nějakou dobu MTA v počítači měl, protože jsem si tam občas chodil zadriftovat na nějaké servery. Ale jeho zprávu jsem bral na lehkou váhu a prostě jsem to nějak neřešil. No, a jednou už mi tak hrabalo nudou, že jsem si prostě řekl že to Skimo zkusím. Vytvořil jsem si účet a poprvé jsem se připojil. Byl to den 9.4.2021 (Ano, přesně rok haha). Protřel jsem se načítáním a vyskočila na mě hra. Založil jsem si svou první postavu kterou mám už smazanou a nechal jsem se zaučit. Ještě v ten večer mě zaučovala @Puding i přes to, že musela čekat nějakou dobu než se mi odlagne hra. Měl jsem sice zkušenosti s RP ale nechal jsem se prostě zaučit abych byl připraven na nový server. Po zaučení jsem hru vypnul a šel jsem spát, bo jsem byl docela unavenej. Až den na to (t.j. 10.4.2021 na Freescootove narozeniny), jsem začal poprvé RPit na Skimu. Našel jsem si práci a tak. Prostě ta hra mě strašně bavila (baví do teď :D). No, pak jsem si uvědomil že jsem na své první postavě začal celkem špatně, tak jsem si ze srandy založil svou druhou postavu. Začal jsem tak basic RPit a po nějaké době jsem si podal přihlášku do HZS. Mezi mé první "RP kamarády" patřil taky @neznamy#4474 s kterým hrávám doteď. No a jak jsem se dostal do HZS tak jsem se začal seznamovat a bavit s hodně lidma. Například @Jacko88 @Raxter @Dave323 @Kenny15 @Kolpanek atd. HZS RP mě strašně bavilo tak jsem hrál více a více. Později po pár měsících a po pár udělených banech jsem se začínal pomalu bavit i s adminy. Nějak v září 2021 jsem si podal přihlášku na helpera. Dne 28.10. jsem byl přijat na helpera. Měl jsem strašnou radost a tak jsem hrál a hrál. Zaučoval a zaučoval. No a v lednu 2022 mi přijde žádost o přátelství na discordu od samotného velkého @Rataj e. Byl jsem celkem zaskočen a tak jsem mu to přijmul. Pak pár dní na to zapnu discord a vidím tam, že jsem s @Holysek a @Rataj v nějaké random discord skupině. Byl jsem docela udivenej a tak jsem se na to šel kouknout. Najednou se z Ratajovy klávesnice ozvalo "Byli jste mi doporučeni do AT". Já koukám že si ze mě třeba dělá srandu a tak. No tak jsem nějak pár dní po tom došel na TeamSpeak na pohovor s Ratajem. A po pár dnech jsme společně s @Holysek byli 28.1.2022 přijati do AT. Jsou to nějaké 3 měsíce a něco co jsem v AT a zatím se tu držím. Začal jsem tak dennodenně chodit na TeamSpeak kecat nejčastěji například s @Rataj @Shade @FLYER @Widgha @Kolpanek @neznamy#4474 atd. atd. No a už je to rok.. přesně rok co jsem tady. Neplánuji končit, právě naopak. Děkuji všem s kterýma mám, či jsem měl příležitost RPit, volat, zasmát se a prostě se bavit. Nyní zde zmíním pár lidí, kterým hodně děkuji (Pokud jsi nebyl zmíněn tak se neboj, buď jsem zapomněl anebo se tě bojím a nechci tě pingovat <3) @Rataj @Shade @neznamy#4474 @Kolpanek @Holysek @Phobios @Dzardys @BOTRobert @DnOndra @Widgha @FLYER @Drelamond @Nikosko @LadyHope @Lexikonn @Awoo @Jacko88 @asdf @Dave323 @Artistiques @eplik @Martin09 @baladaaa @lolcz @Yuutsu @neznamy#6016 @Kenny15 @KukisTV @Chaoss @Vysocak @Nyxoy @SovietDog @Derbo @Fyolarwir @golemakcz @Wright @ice @Puding @VajkoChlpko @Jesus
Už mě bolí hlava ze vzpomínání na lidi ale děkuju i nepingnutým :3.
Tak papa <3
Dobrou chuť a zdravé vlasy ti přeje Samik, cs.
Čus.
Dnes je to rok co jsem se registroval na LeoSight.cz a zároveň si také poprvé zahrál na serveru MTA:SA Skimo Roleplay. Ještě dva roky zpět jsem aktivně hrával na SA-MP. Byl jsem na tom jednu dobu celkem závislý a taky jsem nic jiné nehrál. No, naráz mě to ze dne na den prostě přestalo bavit. Tak jsem tak asi půl roku až rok měl takovou krizi. Neměl jsem prostě a jednoduše co hrát. No, a tak jsem si jednou psal s klukem, s kterým jsem dříve hrával na SA-MPu a on zmínil něco o serveru Skimo. Říkal že to jede přes MTA. Já už nějakou dobu MTA v počítači měl, protože jsem si tam občas chodil zadriftovat na nějaké servery. Ale jeho zprávu jsem bral na lehkou váhu a prostě jsem to nějak neřešil. No, a jednou už mi tak hrabalo nudou, že jsem si prostě řekl že to Skimo zkusím. Vytvořil jsem si účet a poprvé jsem se připojil. Byl to den 9.4.2021 (Ano, přesně rok haha). Protřel jsem se načítáním a vyskočila na mě hra. Založil jsem si svou první postavu kterou mám už smazanou a nechal jsem se zaučit. Ještě v ten večer mě zaučovala [user:3980] i přes to, že musela čekat nějakou dobu než se mi odlagne hra. Měl jsem sice zkušenosti s RP ale nechal jsem se prostě zaučit abych byl připraven na nový server. Po zaučení jsem hru vypnul a šel jsem spát, bo jsem byl docela unavenej. Až den na to (t.j. 10.4.2021 na Freescootove narozeniny), jsem začal poprvé RPit na Skimu. Našel jsem si práci a tak. Prostě ta hra mě strašně bavila (baví do teď :D). No, pak jsem si uvědomil že jsem na své první postavě začal celkem špatně, tak jsem si ze srandy založil svou druhou postavu. Začal jsem tak basic RPit a po nějaké době jsem si podal přihlášku do HZS. Mezi mé první "RP kamarády" patřil taky [user:4474] s kterým hrávám doteď. No a jak jsem se dostal do HZS tak jsem se začal seznamovat a bavit s hodně lidma. Například [user:4424] [user:3639] [user:4008] [user:585] [user:3938] atd. HZS RP mě strašně bavilo tak jsem hrál více a více. Později po pár měsících a po pár udělených banech jsem se začínal pomalu bavit i s adminy. Nějak v září 2021 jsem si podal přihlášku na helpera. Dne 28.10. jsem byl přijat na helpera. Měl jsem strašnou radost a tak jsem hrál a hrál. Zaučoval a zaučoval. No a v lednu 2022 mi přijde žádost o přátelství na discordu od samotného velkého [user:1] e. Byl jsem celkem zaskočen a tak jsem mu to přijmul. Pak pár dní na to zapnu discord a vidím tam, že jsem s [user:2661] a [user:1] v nějaké random discord skupině. Byl jsem docela udivenej a tak jsem se na to šel kouknout. Najednou se z Ratajovy klávesnice ozvalo "Byli jste mi doporučeni do AT". Já koukám že si ze mě třeba dělá srandu a tak. No tak jsem nějak pár dní po tom došel na TeamSpeak na pohovor s Ratajem. A po pár dnech jsme společně s [user:2661] byli 28.1.2022 přijati do AT. Jsou to nějaké 3 měsíce a něco co jsem v AT a zatím se tu držím. Začal jsem tak dennodenně chodit na TeamSpeak kecat nejčastěji například s [user:1] [user:3023] [user:228] [user:7455] [user:3938] [user:4474] atd. atd. No a už je to rok.. přesně rok co jsem tady. Neplánuji končit, právě naopak. Děkuji všem s kterýma mám, či jsem měl příležitost RPit, volat, zasmát se a prostě se bavit. Nyní zde zmíním pár lidí, kterým hodně děkuji (Pokud jsi nebyl zmíněn tak se neboj, buď jsem zapomněl anebo se tě bojím a nechci tě pingovat <3) [user:1] [user:3023] [user:4474] [user:3938] [user:2661] [user:3977] [user:3773] [user:5619] [user:2622] [user:7455] [user:228] [user:4836] [user:5771] [user:7697] [user:3583] [user:19] [user:4424] [user:5731] [user:4008] [user:4554] [user:6855] [user:5645] [user:4959] [user:5132] [user:3022] [user:6016] [user:585] [user:4623] [user:6528] [user:2368] [user:3226] [user:475] [user:4403] [user:6210] [user:231] [user:29] [user:1931] [user:3980] [user:5360] [user:2]
Už mě bolí hlava ze vzpomínání na lidi ale děkuju i nepingnutým :3.
Tak papa <3
Dobrou chuť a zdravé vlasy ti přeje Samik, cs.