Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče @ASDF a @Flaera

1 2



Tonix211

Hráč

26
9.4.2022 22:12

Ahoj hráči skima,

Rád bych nahlásil hráče skima jménem asdf...

Důvod? To je prosté... Jezdíme různě po SA a helper, (doufám že zatím) TP asdfa, který se rozhodl natáčet sídlo naší mafie skrz drona... Viděli to kamarádi s druhé mafie ti nám to následně nahlásili a instantně jsme se nelákaly a pádily na sídlo, kde jsme uviděli Tahoe které sme pak násilně otevřely a vystřelily okénka a kde tam byl tam schovaný náš ASDF, tak jsme ho vzaly a následně dali pažbou do hlavy aby upadl do bezvědomí následně jsme si podaly report na CK, protože nám natáčel sídlo dronem, který jsme ho zničily. Důvod CK byl taktéž dřívější incident, jezdíme si zbraně žeo a našeho kamaráda zastavil jen tak a my si toho všimly a trochu jsme ho zkraklily, ale jen tak prostě vyšel, jel podle předpisů a najednou udělal trafic stop a hned doklady a ven chtěly ho odvezd, ale my jsme byli rychlejší. No nic to je něco takového malého... A i když nechápu proč tam jel sám bez nikoho a byl sám na serveru (jako PSA) do DOHERTY kde během dvou dnů dostalo PK asi 20 PSA a tím dle mého porušil minimálně tři pravidla a to zdravý rozum, non Fear RP a nevážení si života, vysvětlím i když se budu opakovat, ale to nevadí non Fear RP- bylo tam zastřeleno 20 PSA během dvou dnů a on tam jede sám? Jenom z glockem? A také narážím na to že pro PSA DOHERTY se stává Fear místo kde nepojede jen jedno auto ale dvě tři PSA vozidla a taky těch PSA vozidel tam máme dost a dosti překážejí... Mno budu pokračovat dál ve stížnosti na ASDF... Pak jsme ji odvezly do Angel Pine, kde jsme se ho snažily probudit s bezvědomí ale podle něj to normální člověk nedokáže, dokáže to prej jenZZS... Ale to pomineme a pak se došlo k tomu že má krvácení do mozku a to krvácení do mozku měl minimálně 2 hodiny a neříkej tě mi nikdo že za 2 hodiny krvácivosti do mozku CK a když už né CK tak aspoň trvalé následky... A pak report přijak Flayer, který asi půl hodiny přemýšlel nad tím jestli to schválí nebo ne a bylo více než očividné že byl na ASDFé straně a pořád si kladu otázku proč to proboha zamítnul? Proto chci vyjádření od Flaera a ASDFa a vlastně spolupachatelů a hráčů skima taktéž bych rád odpověď od A-Teamu... A je mě velice smutné že jsou tu takový hráči co hrají na ,,win" a je mi líto že je mezi náma ASDF... Klidně mi dejte ban a podobně ale chci aby se to dostalo k co nejvíce lidem. Také bych rád podotknul kdby na jeho místě byl někdo jiný měl by CK ale Flaer řekl ne, ale budu to zkoušet tak dlouho dokud to CK nepadne...
Děkuji za přečtení a případnou odpověď

10.4.2022 00:26

Ahoj Pusta211,

Vidím, že si to písal rozhorčený a je to celkom chaotické, no na tretie prečítanie som to jak tak pochopil a rád by som k tomuto vyjadril.

1. Prečo súhlasím s Flyerom a prečo podľa mňa rozhodol tak, že to CK zamietol ?

"jsme si podaly report na CK, protože nám natáčel sídlo dronem, který jsme ho zničily. Důvod CK byl taktéž dřívější incident, jezdíme si zbraně žeo a našeho kamaráda zastavil jen tak a my si toho všimly" 

To, že ti niekto niečo natáča či už dronom, telefónom alebo hocičím nie je dostatočný dôvod na to, aby ti admin povolil CK a to isté platí aj u obyčajného traffic stopu. Vieš si vôbec predstaviť, aké by to bolo, kebyže sa povoľujú takéto CKs ? Skimo by sa tým pádom stalo nehratelné a každých, dajme tomu max 60-100 hodín by si si vytváral novú postavu. Ja viem, že ťa to štve, pretože ti to nepovolil, ale má to určite dôvody. Taktiež si myslím, že CK by sa malo udeľovať ľuďom, ktorý ti dlhodobo spôsobujú nejaké problémi alebo závažnejším spôsobom ti uškodili. Traffic stop a nejaké lietanie s dronom, určite nie je závažná vec. Viem, že v normálnom živote vieš zabiť niekoho aj bezdôvodne, keď to niekto nemá v hlave v poriadku, ale presne preto je na Skime pravidlo 0, ktoré sa musí rešpektovať. Nebolo by to fér voči ostatným hráčom, ktorí si niečo budujú niekoľko hodín a potom príde nejaký týpek, že eRPí sériového vraha a dostaneš kudlu do zad. Tým pádom všetky tie strávené hodiny sú preč a začínaš od začiatku a to znamená, že je menšia šanca na to, že si založiš novú postavu ako na to, že skončíš len kvôli tomu, že si stratil všetko čo si vybudoval na takejto blbosti. Presne toto je ten dôvod prečo sa väčšinou zamietajú CKs.

2. Zóny kde PSA musí erpiť Fear, to znie ako zaujímavá vec.

"A také narážím na to že pro PSA DOHERTY se stává Fear místo kde nepojede jen jedno auto ale dvě tři PSA vozidla"

Áno, aj v reálnom svete máme takéto zóny, kde polícia musí chodiť vo väčšom počte alebo aspoň lepšie vybavená. Tak isto jak sa nemôže robiť graffiti na PSA stanici, tak isto jak sa nemôžu robiť ilegálne veci v oblasti 50m od PSA stanice. Tak presne tak isto by maly byť určite zóny, kde by polícia musela eRPiť Fear aspoň tým, že nebude chodiť na tieto miesta v malom počte alebo s obyčajnou výbavou. Viem si to určite predstaviť na miestach kde je zvýšená kriminalita, rôzne oblasti mafii a taktiež štvrte gangov... Dobrý nápad to je určite, uvidíme, čo na to povedia ostatný hráči.

3. Prečo nie je také jednoduché dostať človeka zo stavu bezvedomia do vedomia ?

"kde jsme se ho snažily probudit s bezvědomí ale podle něj to normální člověk nedokáže, dokáže to prej jenZZS..."

Ide o poruchu (stratu) vedomia, pri ktorej postihnutá osoba prestáva byť v kontakte s okolím. Môže byť čiastočnou alebo úplnou stratou schopnosti reagovať na vonkajšie podnety. Každé bezvedomie, ale aj náhle vzniknuté zmeny psychického stavu si vyžadujú riešenie školeným zdravotníckym pracovníkom a viacej sa dočítaš tu:

https://www.npz.sk/sites/npz/Stranky/NpzArticles/2013_06/Prva_pomoc_pri_bezvedomi.aspx?did=12&sdid=77&tuid=0&page=full&

S pozdravom SheFisKo.

 

Yuutsu

Hráč

27
10.4.2022 01:16

Bohužel s tímhle nic nevyřešíš viz. Naše žádost na kterou se už zapomělo, bohužel lidi zde mají určité jedince a standarty který prostě obejdou vše co jde. A můžeš se s tím smířit nebo jako já odejít, buďto tvoje žadost bude zamítla, nebo zapomenutá jako ta naše 🤷🏻‍♀️ Je to smutné ale víc nenaděláš. Ale nejsi první ani poslední kdo má s naším užasným helperem a TP problém, mezi lidmy z komunity se tu najde dost lidí. 

A schovávat se za pláštěm AT se vždy vyplatí ale to můžou jen vybraní 🤫 

 

Toustiik out <3 

 

@Tonix211

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 7 (chápu, že jsi rozhořčen, ale nejsi v postavení, kdy bys měl právo pořád dokola někoho soudit)
10.4.2022 01:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Yuutsu

Hráč

27
10.4.2022 02:09

Pokud je údajně v Doherty oblast gangů určitě tam nemá dělat sama 1jednotka. Ale tak nemá to asi ani smysl řešit GN.

10.4.2022 07:36

Zdravíčko komunito,
Já sice nejsem člověk co by se vyjadřoval k nějakým stížnostem, ale tady se chci vyjádřit k bodu ohledně PSA Fearu.
Je pravda, že pokud někdo z PSA vidí obrovský počet lidí na jednom místě a zrovna dělají něco ilegálního, tak tam nepojede sám.. pro daného člena by to byla jistá sebevražda, nebo vidí nějakou mohutnější skupinku ve vozidle a zrovna převáží zbraně, tak je taky nezastaví, spíše by je neměl zastavovat v souladu Fearu (případně si zavolá posilu v počtu minimálně dvou členů). Každopádně.. Vy tady žádáte, aby policie měla Fear z daných oblastí.. upřímně je trošku blbost to žádat ve stížnostech. Toho Fearu z oblastí se dá lehce ICly získat, jako to získala kdysi El Corona. Stačí se snažit a nedělat blbosti / problémy atd...

Přeji všem příjemný den,
- Váš Kolpanek

Tonix211

Hráč

26
10.4.2022 08:13, naposledy upraveno 10.4.2022 08:16 uživatelem Tonix211

Mám otázku jak dlouho vydrží člověk co má krvácení do mozku? Postava od ASDFa vydržela 2 hodiny bez trvalých následků a to jsme jim nějak nepomáhaly na přežití... Dokonce chvilku nedýchal a měl tep 20-30... Jestli je na to nějaké rozumné vysvětlení rád si jej přečtu...

 

Lexikonne řeknu ti naše důvody pro CK... Dost nás kropily PSA a samozřejmě kdo vyhrál? No my, jak jinak... A asi se ptáš jak jsme na to přišly že tam dostal PK no podle obličeje a odznaků to zjistíme... Samozřejmě si ho nepamatujeme přesně ale víme že je povědomý. Dále zastavil bezdůvodně našeho jedoucího kamaráda, který se shodou okolností měl u sebe Glock tak jsme ho ramly raptorama a potřelily a co vidíme? No stejný gzicht, IC nevíme jak se jmenuje ani jsme to nepotřebovaly. A v ten samý den asi v 15:57 kde začal rozhodný moment pro ono CK. Dron létal po našem sídle a měl PSA vestu, viz. nahoře.. A taky mi nevíde všechno pokud nejsem TP anebo helper a víž žeo...

Takže může očekávat CK když se zaplete do DOHERTY sám jen tak a taky si nemůže hrát na detektiva... A samozřejmě říkám že toto je OOC vše takže nemetovat jinak ban... Že ASDF?

 

 

10.4.2022 09:59

Říká se ne dvakrát o stejné věci a taky bych se do toho nějak dál vrtat neměl, stížnost má na starost SedliX. Jen kdyby byla nějak smysluplná, aby ji mohl vyřešit rychle. Bohužel máš stejný problém jako tady Toustik, jsi rád, že dáš dohromady sotva jednu smysluplnou jednoduchou větu. Doporučuju ti dodatečně tu stížnost po sobě přepsat, aby dávala smysl a SedliX to pak nemusí číst pětkrát, aby pochopil, o co ti jde. Pokud to nezvládneš, doporučím ti spíš procvičování slohových prací namísto krop krop krop.

Ale nebudu se dál vyjadřovat k nedostatkům stížnosti, vyjádřím se k tomu "CK" jako takovému. Vzhledem k tomu, že se mi dostalo i dost věcí k této stížnosti ze strany PSA, moc rád si zhlédnu veškeré důkazy a okolnosti k vaší žádosti. V prvé řadě jen podotknu, že vzhledem k CK systému, CK může být uděleno jen významnou smrtí v rámci smysluplné RP akce v IC světě, případně skrze pakt, CK podmínku a tak podobně. Pokud si chcete hrát na realistiku injuries, začnu vám za vaše bouračky dávat CK bez optání, ať tu pak máme operu z toho všeho pláče, co najednou vznikne. Každopádně došlo-li opravdu k nevážení si vlastního života ze strany policistky, můžeme se s kolegy pobavit o možném CK. S tím se však nese i to, že veškeré vaše RP bylo ukázkové a bez problému, v opačném případě vám všem rozdám bany, protože trash ilegál tu nikdo trpět nebude.

Co se týče Kolpankovo komentáře, vyvarujte se nějaké "El koroně", takové frakce jsou všem pro smích a především magnetizují adminy a permabany.

Původně jsem do toho všeho tak nějak zasahovat nechtěl, ale jakmile tu někdo, jehož historie je pomalu delší než počet řádků v RP, které za jednu RP akci napíše, hodlá útočit na členy AT a HT, asi z toho máme hromadný problém a budu velice rád, když svou frajeřinu, kterou předvádí tady na fóru, odrazí i ve své kvalitě RP a především čisté historii.


Každopádně k tomu CK, určitě se nemusíte bát nám ty důkazy zaslat takhle veřejně, případně pokud se bojíte, že by se vám někdo smál, tak mi je klidně pošlete na Discord - ten si najít jistě zvládnete. Do té doby požádám nejen svým jménem, aby se k této stížnosti nevyjadřovali hráči, kteří se situací nemají nic společného. A tím mířím především na ty nejpohoršenější z vás.

Yuutsu

Hráč

27
10.4.2022 10:14

Rád bych se vyjádřil k mému porušení pravidla č.7 tedy přesněji :  (chápu, že jsi rozhořčen, ale nejsi v postavení, kdy bys měl právo pořád dokola někoho soudit)


Jedná se stále o tu jednu a samou skupinu tedy Russitu nebo nyní Arma et Vitia, kde jsem stále člen, takže si myslím že mám právo se vyjádřit ke svým kamarádům když vím že umí kvalitně rpit Nelegál a opravdu to není u nich jen o Krop Krop Krop, a to že nedám jednu smysluplnou větu ? já si myslím že ty věty co píšu jsou až moc smysluplný už jen od žádosti jistého  Morcettiho který měl společně zas problém s jistým ASDF, tak se nic neřeší, a jsme zas u toho že si na něj někdo stěžuje taktéž na jeho obracení RP a nebojácnost, ale chápu chránit lidi za hávem adminů je hlavní, ale postavit se do RP aby konečně mělo smysl a nahodit ban, nebo shodit hvězdu příznivcům ATeamu  to se nikdy nestane, a v podstatě mi klidně za tohle dej další Porušení pravidla, za svobodný projev a toho že vetšina lidí si začla všímat že někdo opravdu dělá něco špatně, a prochází mu to. 

Sranda by byla kdyby začal tady Pusta, nebo kdokoliv jiný Rpit legál na úrovni stejně jako Nelegál. Začlo by mu to taky procházet ? 


Tonix211

Hráč

26
10.4.2022 10:39, naposledy upraveno 10.4.2022 10:57 uživatelem Tonix211

Rád bych dodal že mám podezdření na metagaming ze strany ASDF, samozdřejmě jsem jsi jist že je nějaké rozumné vysvětlení ale... Mno bylo to takhle jak FLAYER příjmul report na CK tak se okolo nás začalo jezdit PSA auto asi jsi říkáte že to je asi normální, ale neměly vůbec jak zjistit kde je... My jsme ji měly okolo Angel Pine na kopci pod námi byla cesta a taky máme OOC informace že všichni z PSA byli v SF, ale to chápu... Kdyby nás někdo našel jen tak buď má obrovské štestí anebo metuje, protože bychom mohly být doslova kde koliv v nějakém interieru... 

A taky bych se rád zeptal proč jste všichni proti ilegálních frakcích, chápu některé jinačí ale dovolím jsi říct že to není náš případ, nesmíte všechen ilegál házet do jednoho pytle...


Taky mám 9 banů nemyslím jsi že to je bohatá historie na skimu...

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~101