Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Změna jména a formulář k tomu určený

1 2 3

neznamy#5

Smazaný účet

25
1.5.2020 18:25, naposledy upraveno 1.5.2020 18:52 uživatelem neznamy#5

Formulář ke změně jména na matričním úřadu. Vyřízení žádosti trvá s ohledem na projednání komisí a kontrolu materiálů až jeden měsíc ((jeden den ve hře/webu)). Od 1.5 máte možnost požádat o změnu jména i online skrze formulář uvedený níže. 

Žádost o povolení změny jména nebo příjmení může podat:

• fyzická osoba - občan České republiky, popřípadě zákonní zástupci nezletilého dítěte,

• fyzická osoba, která není občanem České republiky, jen má-li povolen trvalý pobyt na území České republiky podle zákona o pobytu cizinců nebo jí byl udělen azyl nebo doplňková ochrana podle zákona o azylu. 

1) Povolení změny jména

• změna jména se nepovolí, žádá-li fyzická osoba mužského pohlaví o změnu na jméno ženské, nebo naopak, žádá-li o změnu jména na jméno neexistující, zkomolené, domácké, nebo na jméno, které má žijící sourozenec společných rodičů. Vzniknou-li pochybnosti o existenci jména nebo jeho správné podobě, je žadatel povinen předložit doklad vydaný znalcem,

• změna jména se nepovolí, jestliže by změna byla v rozporu s potřebami a zájmy nezletilého dítěte.

2) Povolení změny příjmení

• změna příjmení se povolí zejména tehdy, jde-li o příjmení hanlivé, nebo směšné, nebo je-li pro to vážný důvod,

• změna příjmení se nepovolí, jestliže by změna byla v rozporu s potřebami a zájmy nezletilého dítěte,

• za trvání manželství může být změna příjmení povolena pouze na základě souhlasu obou manželů,

• mají-li manželé společné příjmení a je-li povolena změna příjmení jednomu z nich, vztahuje se tato změna i na příjmení druhého manžela a příjmení jejich nezletilých dětí,

• mají-li manželé a rodiče dítěte různá příjmení, změna příjmení toho z manželů, jehož příjmení má nezletilý, se vztahuje i na nezletilého,

• mají-li manželé společné příjmení a jeden z nich užívá a na druhém místě uvádí příjmení předchozí, může jim být povolena změna pouze tohoto společného příjmení.

1.5.2020 18:25, odstraněno 1.5.2020 18:26 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KevinLuk

Hráč

4
2.5.2020 14:11, naposledy upraveno 2.5.2020 14:20 uživatelem KevinLuk

Požadovatel: Derrile Johnson

Požadované Jméno: Kevin Black

Důvod požadavku: mám hodně velké problémy s mafii mimo ČR pristehoval jsem se a chci začít znova

Sepsáno dne: 2.5. 2020

Podpis: Derrile Johnson

3.5.2020 18:23
3.5.2020 18:36
4.5.2020 20:47, odstraněno 10.5.2020 23:14 uživatelem

OurMatthew

Hráč

26
5.5.2020 23:21, naposledy upraveno 6.5.2020 15:16 uživatelem OurMatthew

Voidnuté, poprosím o smazání tohoto přípěvku.

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Off-topic
5.5.2020 23:52

Danisak

Hráč

1
7.5.2020 02:07, naposledy upraveno 7.5.2020 02:11 uživatelem Danisak

Požadovatel: John Matthew

Požadované jméno: Timmy Clars

Důvod požadavku: Umřel mi Otec a Matka. Nechci aby lidi ke mě chodili a říkali mi, co se stalo, bojím se o sebe.

Sepsáno dne: 07/05/2020

Podpis požadovatele: John Matthew

Vyplní příslušný zaměstnanec matričního úřadu

Kubby

Hráč

64
7.5.2020 12:03

Požadovatel: John Matthew

Požadované jméno: Timmy Clars

Důvod požadavku: Umřel mi Otec a Matka. Nechci aby lidi ke mě chodili a říkali mi, co se stalo, bojím se o sebe.

Sepsáno dne: 07/05/2020

Podpis požadovatele: John Matthew

Vyplní příslušný zaměstnanec matričního úřadu

Vyhodnocení matričního úřadu: Žádost byla zamítnuta z důvodu, že toto není vážný důvod k povolení změny jména.

Vyřízeno dne: 7.5.2020

Podpis úřední osoby: J. Kučera (razítko pracovníka)

1 2 3