Tak , a je to tu znova po asi Tří dnech další PERMA :D nejdříve ban od admina: @Holysek
Poté bezdůvodné prodloužení na Permu od: @SovietDog
Ačkoliv permu jsem nepochopil za co jsem dostal ale budiž,
Dám menší spoiler, Cca 22:26 jedeme si diamantíky všetko tak jak má šlapat, jedeme jedeme a Můj řidič
"Hudecek" srazí Hráče v protějším voze , říkám mu RPi-to a kašli na diamanty, On tak 1/2 za rpil injuries.
Zatímco co já jsem se rozepisoval v /me /do + samozřejmě status on v tu ránu odjel.
Má "blbá" otázka : Co jsem měl jako dělat? -vyskočit z vozidla a poté dát report?.
Doufám že až se vrátím z mého fotbalového utkání že tu bude od někoho nějaká odpověd.
Zde zašlu Screeny z logů
Neznámá E1 = @Hudecek
Tak , a je to tu znova po asi Tří dnech další PERMA :D nejdříve ban od admina: [user:2661]
Poté bezdůvodné prodloužení na Permu od: [user:475]
Ačkoliv permu jsem nepochopil za co jsem dostal ale budiž,
Dám menší spoiler, Cca 22:26 jedeme si diamantíky všetko tak jak má šlapat, jedeme jedeme a Můj řidič
"Hudecek" srazí Hráče v protějším voze , říkám mu RPi-to a kašli na diamanty, On tak 1/2 za rpil injuries.
Zatímco co já jsem se rozepisoval v /me /do + samozřejmě status on v tu ránu odjel.
Má "blbá" otázka : Co jsem měl jako dělat? -vyskočit z vozidla a poté dát report?.
Doufám že až se vrátím z mého fotbalového utkání že tu bude od někoho nějaká odpověd.
Zde zašlu Screeny z logů
Neznámá E1 = [user:5752]