Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Schitzu


Schitzu

Hráč

26
10.4.2022 14:08

Brý den, dnes sem dostal PermaBan za Mixing? Asi jo podle AT. O co tady šlo? Stokovali jsme na benzině s @Morocko , všechno v klidu. Přišel Robert a zašel sem za ním. Zeptal sem se či nedáme večer R6ky že sem si koupil new pc za 5k. Co je na tom ale Mixing? IC mohu hrát R6ky, Fortnite, PUBG nebo si doslova si mohu naprogramovat hru. IC možnosti tam jsou. To že ale někdo dá ban za tohle je celkem sranda. 

Když už mám ten ban a nedostanu unban, tak bych chtěl vedět co je na tom porušení pravidla ,,Mixing,,
Protože nevidím dúvod proč bych nemohl IC hrát R6ky. 

Předem dékuji za odpověd. @SovietDog 

asdf

Hráč

15
10.4.2022 14:25

Podle téhle úvahy bych tedy IC mohl napsat, že jdu hrát roleplay a používat pojmy jako kupř. IC, OOC, Meta... v IC konverzaci? Nezlob se na mě, ale je to trochu blbost.

10.4.2022 15:24

Tak jsme se konečně dočkali.. po tak dlouhé době co jsi mi na TeamSpeaku brečel o ten ban že ho fakt chceš dostat, tak jsi ho konečně dostal a teď brečíš že chceš unban? Jako já ti nevím ale ty máš problém s tím co chceš a co nechceš.

Ale pojďme si říct co je na tom co jsi řekl špatně, jak už řekl asdf, tak je blbost aby jsi v IC světě používal slova jako R6tky čí už dříve zmíněný vyraz roleplay. To prostě nejde aby jsi takové slova používal v IC světě a potom tu je ta věc že jsi svou postavu z vteřiny na vteřinu přeměnil na.. Programátora? Chápu to tak správně? Jako já tě v IC moc neznám a ani nevím jak jsi svou postavu RPil ale pochybují že tvá postava někdy programovala a ví vůbec co to je..
Za mě je to hotový nesmysl a tvojí žádost tímto zamítám. Máš to co sis přal už delší dobu.


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo