Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení trestu


fikstvUwU

Hráč

16
10.4.2022 22:26

@Dzardys

Žádám člena AT Dzardyse aby mi odpustil moje nezbytné chování na úrovni děcka které nebylo vhodné. Jsem si vědom toho že jsem se nechoval zrovna nejlépe a měl jsem si uvědomit že ne jen před členem AT ale i před ostatníma lidma se zesměšnim. Proto se omlouvám jak tobě tak i ostatním lidem kterým to nebylo příjemné číst či naopak se tomu ještě smáli :) nerad aby mě tu někdo bral a házel do stejného pytle jako do toho kde jsou ostatní jak psal Dzardys 

K Dzardysovi: Jak jsem psal omlouvám se za moje chování,jak tady na fórum tak i na discordu že jsem ti 15min. vyvolával, ale záminkou bylo jen se nějak udobřit :) rád bych aby si toto bral trochu více než normálně protože já jsem taková paličatá hlava a dosti nervák který si prostě stojí za svým a dalo mi to docela i úsilí toto napsat takhle já veřejnost a přiznat chybu. 14d je pro mě opravdu dlouhá doba a rád bych se Skimu začal věnovat s jiným přístupem. Slibuju ti že tady před všema že si klidně 10x přečtu všechna pravidla :DD. Skimo mám rád a nemám co hrát :) RP mě baví. Předem díky za názor.

 

 

14.4.2022 12:11

Tak snad už jsem tě podusil dostatečně. Hrál sis s ohněm tak dlouho, než ses spálil. A toho si snad už jsi dostatečně vědom. Trest ti zkrátím ještě na tři dny, abys mě ani RP nebral na lehkou váhu. Příště už se ochoty nedočkáš.


Powered by LeoSight IFS
LT~24