Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Objasnění banu, popřípadě žádost o zkrácení banu.


12.4.2022 16:25

Čau, dnes v 15:34 jsem dostal ban od @Dzardys za "Metagaming, zabíjení před nemocnicí (pravidlo 0)"

Poměrně by mě zajímalo kde někdo přišel na to, že to byl metagaming?

Když celou akci sleduji z dálky a slyším/vidím střelbu, stačí logicky uvažovat že ho dříve nebo později převezou do nemocnice aby byl ošetřen když podle mě bude minimálně postřelen a následně ho z nemocnice protože bude muset převážet PSA, alespoň takhle jsem uvažoval já, když vím že jsme hledaný nebo že po nás nějakým způsobem jdou a zavírají nám lidi na 15 dnů do CPZ, logicky se ho pokusím osvobodit.

Ke druhé části banu řeknu asi jen tohle, 14 dnů mi přijde jako přepal, natož když jsem byl skoro dva měsíce bez banu, ale s tím asi nic neudělám ani o tom nerozhoduju, jinak s tím důvodem souhlasím.

Ale když už jsme u toho pravidla 0, tak tam teda podle mě patří i to že PSA zastavují několik dnů snad skoro každého kdo v SF projede a nebo třeba to, že se jeden samý člověk vrací neustále sám na místo kde několikrát dostal PK pokud vím a byl odsud vyhnán i přesto, že víme v jakých autech jezdí, prostě pokračuje jako kdyby se nechumelilo. 

S pozdravem kormoobudu rád když se k tomu Dzardys nějak vyjádří, díky za váš čas. :)

12.4.2022 17:07

Metagaming je prokazatelný asi stejně jako to, že to bylo, jak říkáš ty. Ale v pochybnostech ve prospěch oběti a proto ti připisuji bod a metagaming z trestu vyjmu.

14 dní je docela solidní strašák, abyste si uvědomili, že se absolutně nikomu nelíbí věčné Battlefieldy, a že tím, že se z Red County přesunete do SF, nevyřešíte absolutně nic. Dráždíte hady bosou nohou. Nemohu však konkrétně nařknout tebe, jen to tak zobecňuji, konkrétní osoby si domyslí, že hovořím s nimi.

Že vás PSA zastavuje v SF, za to si ve výsledku můžete sami, a pokud nedochází k nějakému porušování pravidel, tak je nikdo za jejich práci trestat nemůže. Jednoduše je SF teď takové ohnisko a věř mi, že to bude mnohem horší, pokud nezačnete svůj ilegál zaměřovat na něco jiného než věčné bezhlavé střílení. Doufal jsem, že tohle ale už všem stačilo dojít. No, očividně ne, až budu mít víc času na Skimo, tak to všem dojdu vysvětlit osobně.

Mluvíš o jednom člověku, nevidím sebemenší důkaz. Při řešení nahlášení hráče je to jako u soudu. I u soudu máš jeden jediný úkol - tvrdit a dokázat. Bohužel druhý bod je pro většinu hráčů takřka neexistující a zvládají jen povídat. S tím neuděláme vůbec nic. Pokud naopak nějaký pěkný důkaz máš, tak se neboj jej zakomponovat do nahlášení daného hráče, případně to zašli mně či kterémukoli jinému adminovi do zpráv.

Ale dobře, beru v potaz, že ses dva měsíce snažil, a že tu historii nemáš úplně nejhorší. Zas ale nemůžu být úplně hodný, to byste si na to zvykli a vaše RP by zas a znovu vypadalo nějak takhle::

gorilla gun on Make a GIF

Trest ti zkrátím na tři dny. Víc pro to udělat nemůžu, i ty z toho trestu něco musíš mít. Ostatní to berte jako odstrašující případ, příště se žádné zkrácení konat nebude.


Powered by LeoSight IFS
LT~44