Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Poslední rozloučení - Acryz


neznamy#6802

Smazaný účet

10
12.4.2022 20:28, naposledy upraveno 13.4.2022 02:48 uživatelem neznamy#6802

Zdravím všechny, kteří si tento "článek" čtou.

Nepíšu žádost o UB, nebudu se tu už s nikým hádat ani přetahovat.

Prostě někdo nejmenovaný si nutně chtěl dát ban. Co už holt to je život.

Jen bych Vám to tu všem chtěl trochu objasnit. Já jsem tomu dotyčnému celou pravdu řekl jak jsem to doopravdy měl a tak. To že mi už někdo nevěří je věc druhá. Tohle není vůbec nic na urážku člena AT. Ale je to spíš o tom, aby jste si o tom udělali vlastní obrázek. Snažil jsem se sice domluvit s ním jakkoliv ale marně. Já jsem maximalni snahu projevil a svědomí mám čisté. Vše jsem si IC zaRPil ale opravdu nebudu hledat něco ve 150+ logách.

 

Zde vám všem přiložím logy, koho zajímá naše konverzace:

https://leosight.cz/logs/iFFMZj15q4

https://leosight.cz/logs/NouFduNHO4

 

Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Myslete si každý z Vás o mně co chcete, přeci jenom Váš názor Vám brát nebudu. Jen jsem toto sepsal abych nemusel odpovídat na momentální spam v mých SZ. Tudíš chtěl jsem Vám všem zde poděkovat. Děkuji všem se kterými jsem měl čest RPit a zažít spoustu zábavy. Mějte se zde krásně a přeji Vám na Skimu tolik krásných zážitků, jako jsem si zde mohl zažít já. Ahoj.

Chci zde hlavně poděkovat: @Markuus, @neznamy#1426, @kixoF , @lolcz , @Martin09 , @Brumik , @Hudecek , @typecek , @DJDave , @neznamy#6016 , @LadyHope , @baladaaa

🔹Acryz was here.

Samik udělil za tento příspěvek varování: Off topic
13.4.2022 21:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo