Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Žádost o unabn]

neznamy#1458

Smazaný účet

2
1.5.2020 23:54

Ahoj MTA komunitu chtěl bych se omluvit za moje chování v poslední době. Měl jsem ooc problémy kvůli nemoci rodinného přislušníka. Bylo toho na mě prostě moc. Ban jsem měl na 168 h pokud se nepletu. Předem děkuji přeji krásný zbytek dne/večera :) 

paprika43

Hráč

4
2.5.2020 00:05

Fuuha 168 hodin? Co jsi provedl XD

2.5.2020 00:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

della

Hráč

4
3.5.2020 13:50, naposledy upraveno 3.5.2020 13:57 uživatelem della

Tak , v prvom rade si ujasníme čo sa stalo . Išiel som za tebou , ty si vbehol do protismeru , čelne ste sa zrazili a začal si sa vyhovárať na lagy,  ktoré si nemal kedže som išiel za tebou asi 5 minút a nesekalo ti to . Tak som ti napísal aby si erpil ale ty si stále odmietal a písal si že máš lagy , furt dookola . Potom keď si začal erpiť tak si to začal flákať spôsobom "pásy cukli" , žiadny status ani zranenie , len pásy cukli . Následne si napísal že na to kašleš a nechceš erpiť , začal si nadávať na server , nebudem sem presne posielať čo si písal z prostého dôvodu že si myslím že to nemusí vidieť každý . Môžem ti udeliť unban pod podmienkou že sa od teraz budeš chovať normálne ako všetci ostatný , kedže istý ľudia by na serveri hrali reálne rp ale keď im to niekto ako ty prekazí tým že to bude kaziť , tak to nevytvára dobrý dojem pre nových hráčov a už vôbec nie serveru.
Snáď sa začneš už od teraz chovať primerane svojmu veku , kedže si nemyslím že si dieťa ak si dokázal priznať svoju chybu.

3.5.2020 14:02

Unban udelený.