Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB


sweetbannn

Hráč

11
14.4.2022 19:41, naposledy upraveno 14.4.2022 19:47 uživatelem sweetbannn

Ahoj,

Před chvilkou jsem dostal ban za - WaterEvading, PG, nedostatečné injuries

Injuries; Status jsem měl maximálně do minuty po tom co jsem spadl do vody s autem, status jsem si dal, a je teda pravda že jsem plaval pryč, ale prakticky mi jiná možnost ani nezbývala - buď jsem mohl dostat PK v autě kdybych z něho nevylezl, což by byl zdravý rozum, případě PK od dotyčného PSA kdo mě pronásledoval, ale to pochybuji. (k tomu, že to jsou nedostatečné bych dodal to, že status vypadal následovně - Naražená PHK a LDK, nalomená PDK, otřes mozku a zlomené žebro).

WaterEvading; Troufám si říct že tohle prakticky vůbec nebyla moje chyba - člen PSA sboru mi dal PIT manévr a díky tomu mě shodil do vody. Dotyčný mi ještě napsal, ať si podám report a ať mě admin portne nahoru či co, což mi hlediska IC nepřipadá v úvahu, tak jsem začal plavat kdy mezitím jsem oznámil do vysílačky ať pro mě někdo sjede k masokombinátu, a člen PSA začal plavat za mnou.

Powergaming; Powergaming uznám, s těmito injuries které jsem měl bych pravděpodobně fakt daleko nedoplaval, takže to uznám.

Prosil bych tímhle o zkrácení či zrušení banu, díky a přeji hezký zbytek večera. @Holysek 

15.4.2022 00:04

Ahoj, tak já se ti tady teda vyjádřím, aby zase nedošlo k nějakému nedorozumění. Vlastně ses ke všemu přiznal a asi s banem aji souhlasíš, když víš co si porušil a ještě nám to tady tak hezky popisuješ. Vyjádřím se teda prvně k prvnímu bodu a to k injuries. Píšeš tam, že sis dal hned po spadnutí do vody status, ale to neznamená, že z toho auta vylezeš a začneš s takovým zraněním plavat. Žádný zdravý rozum by si tímto neporušil, protože by si prostě dostal PK v autě a PSA by si pro tebe stejně dojelo k nemocnici, takže to je vlastně úplně jedno a porušil si zbytečně tři pravidla. Přejdeme k dalšímu bodu a to je water evading. Tady tvrdíš, že za to vlastně vůbec nemůžeš, že za to může PSA, protože ti dalo PIT, ale to je přece nesmysl, protože i kdyby si tam spadl sám bez pomoci, tak nevylezeš po takovým zraněním ven z auta a nezačneš samozřejmě plavat, že? K třetímu bodu se ani vyjadřovat nemusím, takže tohle beru za vyřešené.

Unban i zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32