Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Anonymní kritika voličů


neznamy#5

Smazaný účet

25
2.5.2020 15:39, naposledy upraveno 2.5.2020 15:40 uživatelem neznamy#5

(Dne druhého května se objevil v kanceláři České televize tento dopis. K jeho uveřejnění došlo vzhledem k politické neutralitě kvůli veřejnosprávnímu systému televize.)

Dobré odpoledne,

vzhledem ke skutečnosti, že v kandidaturách všech kandidátů jsou menší či větší nesrovnalosti, sepisuji tuto analýzu rozhovorů s přihlednutím na skutečnosti známé buďto skrze známosti, nebo skrze zdravý rozum a mé poznatky. 

S pozdravem

A. M. C.


Artyom Sevastjanov

Takže první stádium voleb od 27.4.2020 22:30 do 29.4.2020 18:30 již proběhlo. Momentálně probíhá stádium kdy si můžete rozmyslet komu vůbec dáte hlas. Včera (tj. 29.4.2020 15:29) jsme udělali celkem tři rozhovory s kandidáty. Jeden z nich je kandidát Artyom Sevastjanov. 

 

OTÁZKA: Můžete se nám v krátkosti představit?

ODPOVĚĎ: Moje jméno je Artyom Sevastjanov, je mi 37 let, jsem absolventem právnické fakulty UK. Jsem Rus, od ruského otce a české matky. Do svých 5 let jsem žil v Rusku, následně jsme se přestěhovali do této malebné země. Do Ruska jsem se v průběhu let vracel a taktéž se zasloužil o navrácení Krymu. Mnohým se nelíbí že jsem podepsán jako jeden z mnoha pod navrácením Krymu. Souhlasím s tím, že navrácení Krymu nebylo úplně správně pojato. A s odstupem času se na to dívám dosti negativně.  - Bohužel sám tvrdím, že člověk, který má spojitost s Krymem by neměl vzhledem ke svému rozhodnutí vůbec kandidovat. 

OTÁZKA: Dobrá, v čem přesně spočívají vaše plány?

ODPOVĚĎ: Pokud by došlo k tomu, že bych opravdu byl zvolen, mám své plány a vize jasně rozvrženy. Jednou z mých priorit je jednoznačně ekologičtější ČR tento projekt jsem nazval Zelená ČR. Jednalo by se o snížení emisí a podporu majitelů aut, které jsou lepší pro ovzduší a přírodu celkově. - Celkově tento rádoby environmentalistický krok vnímám jako snahu o to zničit chudým obyvatelům státu život. Navíc pochybuji tomu, že člověk, který je rád, že jezdí Škodovkou, bude mít peníze na Teslu. 

Taktéž jsem zastánce názoru, že ve městech po celé ČR je málo parků když se podíváme na aktuální podobu Prahy, nemáme moc kam jít. A většinou když chcete někam vzít rodinu, musíte vycestovat z města Takže hodlám podpořit výstavbu nových parků a více zeleně. Myslím si, že primátorka hlavního města v tomto bude semnou naprosto souhlasit. Jediný slušný park který se v srdci ČR nachází, je park nedaleko nemocnice. - Pán Sevastjanov by si měl v první řadě uvědomit, že parku ve městě je daleko více, nežli on sám dokáže vidět během svých opileckých jízd ve vládním vozidle. Nejenom, že je zde onen park u nemocnice (bavíme se o prostoru naproti Autobahnu), ale také Glen Park (doslova v názvu je Glen Park!), poblíž prodejny motorek a to ještě nemluvím o tom, že jsme ve stavební firmě dostali zakázku na výstavbu parku v blíže neurčené lokalitě! 

 

OTÁZKA: Rozumím, myslíte si že máte šanci stát se prezidentem?

ODPOVĚĎ: Tak, jelikož jsem velice optimistický člověk a zastávám názor že člověk by si měl klást ty nejvyšší cíle aby něčeho dosáhl. Tak pevně věřím, že bych vyhrát mohl. Ve státě je spoustu mladých lidí, kteří by mohli vyjádřit souhlas k mému pohledu na věc. Myslíte snahu o sabotování jiných adeptů? Och, jistěže...

OTÁZKA: Co ostatní kandidáti? Jaký k nim máte vztah,znáte se z dřívější doby a kdo z nich má největší potenciál vyhrát letošní volby?

ODPOVĚĎ: Osobně znám všechny kandidáty, některé více, některé méně. Patří mezi ně můj bratr Vasil, který má spoustu zkušeností a má tak potenciál k vítězství. Tato argumentace by byla na první pohled zcela v pořádku, ale na druhý je to jasná známka vděku za protlačení do České Advokátní Komise, kam se Sevastjanov dostal právě kvůli němu i přes nesplnění podmínek dle uvedené kandidatury. Bravo Artyome, právě jste si podepsal lístek do věznice Shawshank a nejen vám, ale i Vasilovi. 

Myslím si že jeho pohled na věc není úplně špatný. Podobný názor zastávám i u slečny Emily Carter má velice zajímavé plány a mohla by se stát první prezidentkou ČR. Tahle informace by mě mile překvapila, protože si myslím, že slečna Emily je opravdový vůdčí typ. No a k panu Accardimu. Po zjištění několika informací mám vcelku nechuť se k němu vyjadřovat, nevím zda voliči vloží důvěru do někoho, kdo od 23 let pracuje v Itálii po dobu 8 let a přitom studuje i Univerzitu Karlovu v Praze. Nevím zda-li je pan Accardi kouzelník. Ale dle mého je hloupost být členem ozbrojených složek v Itálii a zároveň studovat UK. Domnívám se tedy, že pan Accardi je lhář a chce pouze upoutat pozornost tím, co tvrdí. Člověk s pochybnými vyznamenáními, které ani zdaleka nesouvisí s jeho zkušenostmi? Člověk, který se na vysokou školu nemohl vzhledem ke svému středoškolskému vzdělání, kde ještě k tomu nabyl jak výuční list, tak i maturitu. Už jen z tohoto důvodu se dá říci, že když už se zde pán Accardi osočuje, tak by se zde Sevastjanov měl nejdříve podívat do zrcadla a poté něco tvrdit. O jeho pochybné přítomnosti v ČAK, kam se dostal díky Vasila zmíněného výše, není třeba pochybovat. 

I když ve skutečnosti buď nepracoval v Itálii, nemá titul, nebo nedělal ani jednu z těchto věcí. Pokud lid použije rozum, pan Accardi volby vyhrát nemůže, osobně by to bylo pro mne velké zklamání. Stačí používat rozum a dojde vám, že pan Accardi nemůže mít české občanství. Práce, nebo titul se nevylučují, zato občanství již ano. 

 

OTÁZKA: Dobrá, jak byste popsal váš dosavadní život?

ODPOVĚĎ: Můj dosavadní život. Abych pravdu řekl, měl jsem vcelku klidný život, né moc problémů. - Zato několik skoro nehod ve vládním vozidle je vcelku klidný život. 

Samozřejmě někdy se daří, někdy ne. Spíše v posledních letech to semnou bylo jako na houpačce. Rozhodně patřím mezi skupinu lidí, kteří životem jen tak poklidně proplouvají, takže v dosavadním životě plním své cíle a snažím se ho žít na plno. - Oxymóron, asi ne zrovna záměrný. 

 

OTÁZKA: Můžete nám popsat jeden z vaších plánů v případě, že budete zvolen?

ODPOVĚĎ: Jelikož jsem měl možnost Vám mojí prioritu sdělit hned na začátku řeknu Vám něco jiného. Dalším cílem, který stavím do popředí a dávám mu velkou přednost je podpora práce zdravotníků. Všechny státní složky si zaslouží více peněz ale je někdo kdo si zaslouží více než zdravotníci? Po tom, co jsem při již zmíněném navrácení Krymu koupil jednu kulku do nohy dávám všechnu úctu zdravotníkům. Jejich práce je úžasná, ovšem velice podhodnocená. Protože několik let studují a následně dostanou celkem nízký plat. Dále by také určítá část peněz šla na výzkum protože i my v ČR máme nesmírně talentované vědce. Je hodně věcí, co si zaslouží větší podporu, ale pokud bych měl jmenovat, budeme tu dlouho. Všichni tak nějak víme, že tímto krokem dojde k tunelování státní kasy...

 

OTÁZKA: Dobrá, to bude pro mě vše. Chcete něco sdělit svým voličům,občanům nebo naopak nevoličům?

ODPOVĚĎ: Rozhodně, chci říct, že by měl každý občan ČR jít k volbám. Letos budou rozhodovat malé hodnoty můžeme se bavit třeba o procentu. A všichni víme, jak to většinou po volbách chodí ti co k volbám nepřišli si stěžují a je to už takový koloběh. On by problém nebyl v tomhle, ale ve skutečnosti, že za třemi kandidáty se skrývá jedno a totéž. Ostatně je až ironické, že ve výsledku mají voliči na výběr ze tří kandidátů a jeden z nich se dokázal sám zpochybnit díky svému životopisu a vyznamenáním. Bravo Artyome, právě jste to zúžil na dva kandidáty. O tom, že uvádění klamavých informací do kandidatury je trestný čin, není snad potřeba mluvit. 

Takže ještě jednou Přijďte k volbám, má to smysl. Toť z mé strany vše, díky mnohokrát za pozvání.


Emily Carter

 

OTÁZKA: Můžete se k nám v krátkosti představit?

ODPOVĚĎ: Začla bych tím,že se jmenuji Emily Carter a kandiduji na prezidentku ČR. Narodila jsem se 27.3.1990 a momentálně pracuji jako Státní zástupce. 

 

OTÁZKA: Dobrá, jak byste popsala váš dosavadní život?

ODPOVĚĎ: Tak můj život probíhal celkem v klidu. Vystudovala jsem svojí vysněnou školu a našla si dobrou práci. A jsme tady znovu - poděkujte svému přítelovi, který v zásadě porušil podmínky přijetí do ČAKu. Nebojte se, imunita vás neochrání, Vasile. 

Tudíž mohu říct,že jsem velice spokojená. 

 

OTÁZKA: Myslíte si, že máte šanci se stát prezidentkou?

ODPOVĚĎ: Tak nějaká šance tu nejspíše bude,ale jsou tu i další velice dobří kandidáti jako například pan Vasil a nebo pan Artyom. Opět názorná ukázka, že za těmito osoby se skrývá stejné pozadí a že jde o stejně špatnou volbu. 

 

OTÁZKA:  Rozumím, v čem spočívají vaše plány?

ODPOVĚĎ: Mé plány které bych uskutečnila mám ve svém obsahu kandidatury,ale stručně budu se například snažit udělat změny v IZS složkách například co se týče platů. Poté budu chtít obnovit dopravní policii - Dopravní policie byla v ten den obnovená... bez vás a jakékoliv snahy z vaší strany, Emily. :)

jelikož tu chybí. Další mé plány si můžete přečíst v mé kandidační listině, a budu příjímat i názory svých voličů. 

 

OTÁZKA: Dobře, jaký máte vztah s ostatními kandidáty? Znáte se z dřívější doby a kdo z nich má potenciál na to se stát prezidentem?

ODPOVĚĎ: Znám se s dvěma kandidáty. A to je pan Vasil a pan Artyom, třetího kandidáta znám bohužel jen od vidění a z doslechu. Ke vztahům vám řeknu tohle.. Pana Vasila a pana Artyoma mohu prohlásit za své přátele. Za přátele a lidi, kteří vám pomohli dostat se tam, kde byste jinak nebyla.

Jsme též spolupracovníci tůdiž vztahy máme dobré. A potenciál na to stát se prezidentem mají jistě oba dva.

Z toho co jsem slyšela si myslím,že se pan Accardi do funkce prezidenta republiky nehodí. Ještě bych k tomu chtěla dodat,že se mi nezná jak někdo může pracovat u ozbrojených sil v Itálii a zároveň studovat univerzitu Karlovu v ČR. Tentýž argument jako v případě vašich "přátel"... jak zajímavé, že ano? 

Tohle je asi vše, co bych k této otázce řekla.

 

OTÁZKA: Můžete nám popsat jeden z vaších plánů, v případě že byste byla zvolena? 

ODPOVĚĎ: Určitě jak jsem zmiňovala tak jeden ze zásadních plánu bude zvýšení platů u IZS složek jelikož mi příjdou nedocenění a zaslouží si více. A druhý zásadní plán bude vymýtit korupci jak u policie tak ve vládě - Začněte vámi a celou tou vaší bandou.   

 

OTÁZKA: Do jakého důležitého plánu chcete hodit co nejvíce naděje a sil?

ODPOVĚĎ: Jak jsem říkala v předešlé otázce dva plány. Tak ty jsou mé prioritní a budu se ze všech svých sil snažit uskutečnit. 

 

OTÁZKA: Dobře, pro mě to již bude vše. Máte něco co chcete sdělit svým voličům či nevoličům? 

ODPOVĚĎ: Tak poslední co bych chtěla říct nejen svým voličům,ale všem voličům. Aby si každý pořádně rozmyslel komu dají svůj hlas. Jelikož na tom bude hodně záležet a ovlivní to i jejich budoucnost. A budu ráda za veškerou podporu, to by bylo nejspíše vše.


Vasil Tereshchenko

 

OTÁZKA: Můžete se nám v krátkosti představit?

ODPOVĚĎ: Určitě, jméno mé je JUDr. Vasil Tereshchenko. Momentálně jsem ve funkci ministra spravedlnosti. Největší lež - jste spíše v nefunkci, neboť za vašeho působení na dané pozici jste jen a pouze pobíral peníze daňových poplatníků, ničil státní majetek a ohrožoval obyvatele nejenom tohoto města, ale také i státu. Takový člověk nemá co dělat v ministerstvu, natož na reprezentativním postu jako je prezident. 

 

OTÁZKA: Dobrá, v čem přesně spočívají vaše plány pokud budete zvolen? 

ODPOVĚĎ: Určitě mým nejhlavnějším plánem je to, abych vyřešil korupci ve státě. Názorná ukázka pokrytectví a toho, že pod svícnem je největší tma. Chcete snad připomenout pochybení ve vaší funkci, kdy se do ČAKu dostali lidé, kteří nesplňují podmínky? Začněte vámi a vypadněte z této země. 

V momentální době je dle mého názoru korupce bohužel na veliké úrovni ale myslím si, že se povede tento obrovský problém vyřešit.  Povede - až vypadnete

 

OTÁZKA: Myslíte si, že máte šanci se stát prezidentem?

ODPOVĚĎ: Tak určitě, ale musím říct že konkurence je veliká. Jak už ze strany zde slečny Carter či pana Sevastjanova. - A je to tady znovu… víte, že existují i jiní kandidáti? 

 

OTÁZKA: Chápu, co ostatní kandidáti, jaký k nim máte vztah, znáte se z dřívější doby a kdo z nich má potenciál se stát prezidentem?

ODPOVĚĎ: Určitě.. Pana Sevastjanova i slečnu Carter mám velice rád a beru je za svou rodinu. A největší potenciál.. no.. Momentálně se k tomuto nemohu vyjádřit. Ale pan Accardi to určitě není jelikož lže ve své kandidatuře a to určitě není dobré a lidi to vidí! A jsme tady znovu - opět totéž v bledě modrém. 

 

OTÁZKA:  Jak byste popsal váš dosavadní život?

ODPOVĚĎ: Můj dosavadní život? Můj život je v podstatě dokonalý - Jistě, žít z peněz daňových poplatníku, ničit státní vozidlo a ohrožovat ostatní. Jo, to je v podstatě dokonalý život, že ano Vasile? Nebo mám snad připomenout informace z doslechu ze správy vozového parku, kde vozidla, která využíváte, končí poškozená s více než deseti tisícovými škodami na nich? Nebo skutečnost, že tato vozidla využíváte k hazardní jízdě, kde ohrožujete ostatní obyvatele tohoto státu? Vzpamatujte se a zařiďte si lobotomii, jinou možnost pro vás nevidím. 

až na pár menších škůdců jsem se svým životem naprosto spokojen.

 

OTÁZKA: Kterému z vašich plánů dáváte největší potenciál a naději?

ODPOVĚĎ: Určitě zlepšení korupce ve státě, to je ke dnešnímu dni velký problém. - Řečeno tolikrát, že už to znovu nemá smysl - jasná lež když vezmu v potaz skutečnost ohledně ČAKu. Nebo jak jinak vysvětlíte skutečnost ohledně toho, že se do ČAKu dostali lidé (a jen tak mimochodem také kandidáti a vaši přátelé - zajímavé, že ano?), kteří tam dle zákona nemají co dělat! Jak krásná ukázka pokrytectví a snahy házet špínu na jiné lidi.  

 

OTÁZKA: Chápu, to je vše. Chcete něco říci na závěr?

ODPOVĚĎ: Vážení občané České Republiky, rozhodně si pečlivě promyslete, koho budete volit. Zda chcete korupci nebo dobro ve státě. Jestli doopravdy chcete pana Accardiho, který lže v kandidatůře a snaží se pošpinit moje jméno. - Vaše jméno je pošpiněno už nezákonným jednáním, pane Vasile, tady se nemáte o čem hádat. Boží mlýny melou… pomalu a jistě. 


Diana Mandrake

Proběhl kandidační rozhovor s paní kandidátkou Dianou Mandrake. Doufáme, že se vám tento rozhovor líbí a budete uvažovat o svém hlasu této nadějné slečně. 

 

OTÁZKA: První otázka, můžete se nám v krátkosti představit?

ODPOVĚĎ: Určitě, jmenuji se Diana Mandrake, Je mi 31 let a momentálně funguji na pozici Komisaře V GIBS na hodnosti nadpraporčík, pocházím původem z Amerického města Michigan. Jako dcera dvou evropských imigrantů, matka Češka, otec Švéd. Pro slečnu Mandrake platí to, co by platilo pro Accardiho - problematika nedostatku zkušeností. Na druhou stranu taky žádné problematické politické a právní kauzy jako v případě jiných kandidátů. 

 

OTÁZKA: Dobrá, v čem přesně spočívají vaše plány?

ODPOVĚĎ: No považuji se za velkého snílka a co se týče plánů, Mohli bychom tu sedět hodiny a mohla bych to ze sebe chrčet jako fontána, samozřejmě, mezi první kroky které bych podnikla by byla reformace vlády a její funkčnost. Podle mě vláda momentálně dosti stagnuje a málo se zapojuje do inovací našeho státu. Tato skutečnost je způsobená skutečností, že ve vládě jsou z větší části předchozí kandidáti. Možná další hřebíček do rakve pro Khana a jeho jmenování do funkcí. 

Ráda bych utvořila senát a zavedla pravidelné zasedání za účelem společného formování budoucnosti nás všech. Chci pozvednout Suverenitu naší země mezi sousedními státy podpořit naše podnikatele a živnostníky. Chci podpořit naši místní nemocnici s výstavbou místní nové budovy, dodat celému Integrovanému Záchrannému Systému modernější vybavení, jež nezbytně potřebují pro svůj výkon práce. 

 

OTÁZKA: Myslíte si, že máte šanci stát se prezidentkou?

ODPOVĚĎ: Samozřejmě podle mě šanci mám, stejně jako ostatní kandidáti, co prošli prvním kolem. Teď už je to vlastně jen na občanech, koho zvolí a myslím si, že pro mě, stejně jako pro všechny kandidáty to teď je spíše jako divoká karta. Pro všechny s výjimkou Accardiho? 

 

OTÁZKA: Rozumím, co ostatní kandidáti jaký k nim máte vztah? Znáte se z dřívější doby a kdo z nich má největší potenciál na to být prezident?

ODPOVĚĎ: Asi ani jednoho z protikandidátů přímo osobně neznám, - Tohle vnímám trochu jako problém, neboť člověk, který se z těmito kandidáty nesetkal, nemůže porozumět jejich mentalitě. Někdy naštěstí, někdy bohužel. 

takže můj vztah k nim je neutrální podle mě asi největší hrozbou pro mě je pan Artyom Sevastjanov jež mi příjde z mých protikandidátů asi nejschopnější, Podle kandidatury, jež uvedl. Samozřejmě, cítím se momentálně v tomto boji trochu sama, protože ostatní táhnou spíše k levicové straně vlády, já naopak k pravici. 

 

OTÁZKA: Jak byste popsala váš dosavadní život? Jste s ním spokojena?

ODPOVĚĎ: Můj dosavadní život? Asi bych řekla, že to je jedna velká jízda, během mého ranného dětství mi umřela matka a od mých 2 let jsem se stěhovala se sestrou a mým otcem za prací. Momentálně až teď jsem pocítila touhu po usazení se někde našla jsem si stabilní pracovní místo, potkala skvělého muže, hromadu přátel a cítím že vlastně navrácení k mým kořenům bylo asi to nejlepší, co jsem mohla udělat. A pokud jsem spokojena? maximálně

 

OTÁZKA: Jakému plánu z těch všech, dáváte největší naději a přednost?

ODPOVĚĎ: No .. to je těžká otázka, snažím se všem mým slibům dávat stejnou váhu a je podle mě je těžké si vybrat přímo jeden, který nějak více převyšuje ty ostatní, ale pokud si tedy vybrat mám, tak asi nejdůležitější je podle mě reformace vlády protože bez ní, mé sliby jsou jen prázdná slova. Nemá smysl se spoléhat na mentalitu voličů už jen kvůli ANO...


Matteo Accardi

Kapitola s absencí českého občanství, čímž už jen ze své podstaty nesplňující podmínkou pro kandidaturu, je sama o sobě dost kuriózní. O policejním prezidiu v kandidatuře a celkově příliš krátkém pobytu v České republice, nemluvě. Jestliže jsou někteří kandidáti pochybní, tak zde pochybnost přímo srší. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
0 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Kdo je online?
Michalekbroski

170Kč včera v 18:32

kocvin

200Kč včera v 18:03

Dominickillhead

20Kč včera v 14:40

Nejnovější uživatelé
Cafce

Registrován 30.4.2024

Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024