Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ziadost o unban / zkratenie trestu


15.4.2022 13:40

Zdravim, Admini a SkimoRp komunita

pred 9 mesiacmi(odhadom) som dostal perma ban po unbanovani  za toxic v /do, ak sa teda nemylim, uz je to dlhsia doba. Viem, mam bohatu historiu za moju karieru pôsobenia na skime. Takze mam pochopenie ked sa tato ziadost zamietne, a vôbec vam to nebudem mat za zle. Pisat o sluboch ze sa zlepim urciten nema cenu, to som pisal kedysi ked som bol este kid, teraz veci vidim odost inak a chcel by som obcas zavitat na tento server z nostalgie. 

Chcel by som poziadat o unban alebo o skratanie trestu na tomto servery, bol by som vdacny keby ste mi dovolili navrat k tejto RolePlay bombe. Za svoje predosle chovanie a taktiez aj historiu sa uprimne ospravedlnujem. Uz je to nejaka doba a veci sa zmenili. Dakujem za vas cas a premyslenie nad touto ziadostou. Prajem pekny zvysok dna.

15.4.2022 14:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.4.2022 20:38, odstraněno 15.4.2022 20:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
11.5.2022 18:52, odstraněno 11.5.2022 23:46 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Urážky člena AT
23.5.2022 18:35

Ahoj @number21,

konzultoval jsem tvou žádost s několika dalšími administrátory. Upřímně řečeno jsem já osobně byl proti tvému unbanu a to z důvodu tvé bohaté historie trestů. Byl jsem ale přehlasován a proto jsem se rozhodl ti UB udělit. Dám ti ho jakmile se dostanu do hry, to by při troše štěstí mohlo být dnes večer.

Důrazně ti doporučuji si přečíst pravidla a v případě zájmu se jistě můžeš obrátit na helpery, aby je s tebou ve hře prošli. O zaučení můžeš zažádat ve hře v hellchatu (/hc) nebo na Discordu v roomce #help, prosím tě však, abys nepingoval roli @help, nejde o prioritní problém. Pokud bys pokračoval v porušování pravidel, příští perma bude s vysokou pravděpodobností definitivní.

Ale už nebudu negativní, přeji ti příjemnou hru, užívej.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~31