Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TrashRP


Brumik

Hráč

38
15.4.2022 22:41

Brý večer přeji všem členům komunity.
Dnes v odpoledních hodinách jsem dostal ban od admina Samik (důvod: TrashRP), s kterým naprosto nesouhlasím. Chtěl bych se zeptat na Váš názor, popřípadně nějaké POŘÁDNÉ vysvětlení ať už od Samika, či jinačího člena admin teamu, abych příště toto neopakoval ;).

Abyste byli v situaci, která nastala. Došlo k tomu, že spoluhráč prodával suroviny hráčům a já jsem je pozoroval z kopce, načež přiběhli a zeptali se co dělám, já odpověděl (viz. log) a oni odešli. Následně přes vysílačku mi spoluhráč řekl ať k nim dojdu, tak jsem slušně šel a čekal než z raptoru vyskládá suroviny, které prodával. Již delší dobu jsem tam byl a suroviny byly vyskládané, tak jsem si sedl na korbu raptoru, následně i lehl, protože jsme IC plánovali akci, která zanedlouho měla nastat. Budu citovat, co mi spoluhráč při ležení napsal "Di chej" a já mu odpověděl "Ne dicham" a následně i "Tym vic delaji tym vic je plat" (kdo zná od koho to je, ten zná). Při tom čekání, než bude zaplaceno se mi začalo točit kolečko a já i spoluhráč jsme dostali ban za TrashRP na dvě hodiny.

Vzhledem k tomu, že jsme si povídali chvilku se spoluhráčem na TSku a Samik zde byl taktéž, tak nás nenapadlo nic jinačího než se ho slušně zeptat zda by se za námi mohl do roomky připojit a vysvětlit z jakého důvodu byl ban udělen. Bylo nám řečeno (spíše napsáno), že uprostřed RP akce není vhodné si lehnout na korbu a mlet si blbosti, když jsou na korbě suroviny (které byly dávno pryč a bylo v autě 8x ocel).

Přidám Vám zde i nějaké logy a budu rád za nějaký komentář k mému topicu.


(situace, kdy za mnou hráči doběhli)



(RP akce)


(RP akce 2)


(situace, když jsem si lehl na korbu, kde bylo pouze 8x ocel)

 

- Brumík 🐻


Powered by LeoSight IFS
LT~18