Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadam o unban

1 2 3 4 5 6

OurMatthew

Hráč

26
2.5.2020 21:55

Rozhodně ne, pokud něčemu nerozumněl mohl napsat adminům o doučení. :)

Ajmeex

Hráč

4
2.5.2020 22:00

Dať ban za Non-RP niekomu kto to hrá jeden deň mi príde trochu choré, tým pádom by mal dostavať ban za Non-RP každý na serveri vrátane ,,našej mafie" a vrátane nedoktnuteľnej POLÍCIE a taktiež vrátane najlepšieho RP hráča Sophie Williams pretože on nikdy s RP nezačínal a od začiatku bol vo všetkom takzvane ,,GOD". :)

OurMatthew

Hráč

26
2.5.2020 22:04

Díky za poklonu ale trochu offtopic nemyslíš? :)

Ajmeex

Hráč

4
2.5.2020 22:11

Nemyslím si že to je offtopic keďže tu riešiš niekoho zachovanie pri RP akcii. (:

Smajlik

Hráč

2
2.5.2020 22:13, naposledy upraveno 2.5.2020 22:17 uživatelem Smajlik

Áno som si vedomí svojho činenia že som mal RP ale zas musíte zo brať z mojej strany hrám prvý krát MTA a toto bol môj prvý server čo som aj hral... pravidla som si prečital a viem že musím RP ale kedže moc nemám skusenosti s tým tak niekedy neviem čo mám robiť .  A myslím že vačšina hráčov mi vraví zaslužene mám ban ale podľa mna nejde skôr o mna ale o kamaratov s ktorými hrám ..... Lebo viem že na serveri nie su moc obľubený ..... A nežiaidam ako tak o unban ja som si vedomi a viem že som urobil blbosť ale skôr o skrátenie banu alebo JAILU .

A kedže mi jeden hrač písal že nehrám prvý krát MTA tak prikldam fotku kde som si včera len kupil San Andreas :)

https://beta.ctrlv.cz/HRHB

OurMatthew

Hráč

26
2.5.2020 22:17

Jak jsem již psal, měl jsi požádat administrátora o doučení. Oni by ti vše vysvětlili.

Smajlik

Hráč

2
2.5.2020 22:26, naposledy upraveno 2.5.2020 22:28 uživatelem Smajlik

OurMatthew

Chcel by som reagovať na teba . Dúfam že ťa to neurazí ani nič také ale... ja mam pocit vážne že ti vadi že hrám s kým hrám ale za ten deň čo som tu hral tak mam pocit že vy policajti mate nervi na nás kvôli tomu že sa Vám niekto konečne postavil a použiva na Vás pravidla čo si myslím že ste si mysleli že ste nedotknuteľní kedže si (ste) policajt/i a že môžete robiť čo chcete ale dosť ma zaražalo to že ideme si po meste s kamaratom a vidíš meno napr. Sergera tak ho hneďzastaviš lebo čo? ...... vieš že je gangster ale za mna to je len posuzodvanie podľa nicku ... Ale je to len môj názor a nechcem nikoho hajtovať . :)

Ajmeex

Hráč

4
2.5.2020 22:29

Mňa by zaujímalo skôr vyjadrenie nejakého člena A-teamu nie tvoje OurMatthew.

3.5.2020 10:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Lofanek

Hráč

33
3.5.2020 11:01, naposledy upraveno 3.5.2020 11:07 uživatelem Lofanek

Ahoj, keďže som ti ten ban udelil ja, tak sa k tomu rovnako vyjadrím.

Ako Falleagle povedal, na serveri sa pohybuje pár "wannabelike gangsterov", ktorí keď zazrú hliadku PČR sa v momente odpoja, alebo odmietajú RPiť (včera sme mali pár takýchto akcii a toľko trestov som ešte cez jedeň deň neudelil).

Takže všetko sme RPili ako sa malo.. zistili sme si sídlo, lokalizovali vozidlá atď. a mali sme peknú príležitosť nabehnúť tam a zatknúť Vás. Hneď prvý sa odpojil istý Emanuel_Baldovsky (ooc tuším Ajmeex), čím som na to reagoval 90 minutovým jailom.

Následne sme zahliadli v blízkosti domu istého Andreja_Dunka, čím sa automaticky stáva podozrivým a tým pádom sme chceli zatknúť aj jeho. Na výzvy policajtov s namiereným brenom na hlavu nereagoval (samozrejme), tak som ja (alebo možno niekto iný, nepamätám sa) vytiahol tazer a vystrelil som do neho dávku, následne niekto z nás ho zakľakol a nasadil putá. Ďalej Thomas_Jewly RPil, že mu vzal kľúče od auta keďže treba prehľadať aj to nečakane. A hádajte aká bola reakcia zo strany Dunka.. *Maskovaný(M:2874) zničil klíč od vozidla (2015 land rover range rover), na čo som reagoval swarnom.

Ďalej sa podarilo pánovi Dunkovi nasadiť putá, ale samozrejme on sa rozbehol do preč a tým pádom porušil viac pravidiel naraz (s putami nevieš tak rýchlo utekať, porušenie zdravého rozumu, chicken running a neviem čo všetko ešte). Keďže som celý deň nič iné neriešil, len utekajúcich wannabe gangsterov, ktorí nevedia zniesť IC následky, tak mi praskli nervy a udelil som ban.

Poznámka

• pokiaľ si začiatočník, existuje fukncia pri založení postavy, kde si môžeš nastaviť status začiatočníka
  • pokiaľ sa teda ozaj nevieš úplne orientovať v RP, nezačínaj si s ilegálnymi skupinami.
  • ako Matthew napísal, pokiaľ ti niečo nie je jasné, stačí poprosiť administrátora.
  • možno ešte jedna menšia pripomienka.. buď rád "len" za ban, ban ti vyprší len tak, nemusíš byť v hre, keby ti dám jail, tak musíš byť pripojený, aby sa ti odpočítaval čas a nesmieš mať hru stiahnutú na lište (AFK ochrana)

1 2 3 4 5 6