Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o Unban


Develon

Hráč

40
16.4.2022 13:46

Zdravím Komunitu a Admin team , vím že jsem před 2 ma dnama dostal ban , oprávněný při honičce z PSA a následnému útěku z nemocnice , i když to bylo 10 minut . Každopádně , po těch pár dnech co jsem vychladl a díval se na to jiným pohledem, chci uznat svojí chybu , byla blbost obvinit Potom Dzardyse z toho že by mohl Meta udávat pozice či teleportovat psa vozidlo blíž k mé pozici. Uvědomuju si to . Tímto tě @Dzardys požádám o 2 věci , Jak víš , napsal jsem na tebe stížnost, neoprávněnou , Uzavřeš prosím to téma a hodíš ho do koše ? Lituju i to že jsem tě nazval Idiotem , jak jsi sám napsal , máš určitou zodpovědnost a já to v tu chvíli nedokázal docenit. Dále jestli tě smím poprosit , Dal by jsi mi zkrácení banu či unban ? uvědomuju si své chování. a Rád bych si ještě zahrál a zároven s tebou zakopal válečnou sekeru. Howg, Domluvil jsem.

 

17.4.2022 12:16

Omluvu přijímám a na tvou žádost jsem po schválení SedliXem stížnost zamkl. To však nemění nic na skutečnosti, že za sebou už máš permaban za docela vážnou věc a historii celkově nemáš nejčistší. Zkrácení trestu se dostává především z důvodu omylu nebo pokud je hráč napravitelným, eventuálně nemá moc trestu. To se bohužel o tobě říct nedokážu, proto si trest odpykáš celý.


Powered by LeoSight IFS
LT~26