Aukce o vozidlo Ford mustang GT 4.7L V8
Obrázek vozidla
Informace o vozidle:
Značka: Ford
Model: Mustang GT
Rok výroby: 1966
VIN označení: 5844
SPZ vozidla: 1GT MUST
Motorizace: 4.7L V8
Převodovka: 4 stupňový manuál
Typ karoserie: Kabriolet
Interiér: Palubovka kožená na půl se smrkovým dřevem
Sedačky: Kožené
Stahování střechy: Manuální
Barva vozidla: Hex kod barvy DA4222 vozidlo má i polep, polep se skládá z bílého proužku GT na dveřích vozidla. (viz. foto)
Způsob příhozu:
Přihazovaná částka:
Kontakt:
Příhozy:
Minimální příhozová částka: 50.000Kč
Startovní cena: 200.000Kč
Více informací:
Motor je v perfektním stavu, interiér je zachovalý nic není poničený. O vozidlo bylo pečováno jak nejlépe to šlo. Garážované. Na vozidle jsou originální kola, vozidlo je bez úprav, snažila jsem se zachovat ten pocit klasického amerického veteránu. Možná v brzké době bude potřeba vyměnit střecha místy je lehce popraskaná.
Pro více informací mne stačí kontaktovat na čísle 311704 nebo jenny.cothsword@post.ic.
𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒞𝑜𝓉𝒽𝓈𝓌𝑜𝓇𝒹
Aukce o vozidlo Ford mustang GT 4.7L V8
Obrázek vozidla
Informace o vozidle:
Značka: Ford
Model: Mustang GT
Rok výroby: 1966
VIN označení: 5844
SPZ vozidla: 1GT MUST
Motorizace: 4.7L V8
Převodovka: 4 stupňový manuál
Typ karoserie: Kabriolet
Interiér: Palubovka kožená na půl se smrkovým dřevem
Sedačky: Kožené
Stahování střechy: Manuální
Barva vozidla: Hex kod barvy DA4222 vozidlo má i polep, polep se skládá z bílého proužku GT na dveřích vozidla. (viz. foto)
Způsob příhozu:
Přihazovaná částka:
Kontakt:
Příhozy:
Minimální příhozová částka: 50.000Kč
Startovní cena: 200.000Kč
Více informací:
Motor je v perfektním stavu, interiér je zachovalý nic není poničený. O vozidlo bylo pečováno jak nejlépe to šlo. Garážované. Na vozidle jsou originální kola, vozidlo je bez úprav, snažila jsem se zachovat ten pocit klasického amerického veteránu. Možná v brzké době bude potřeba vyměnit střecha místy je lehce popraskaná.
Pro více informací mne stačí kontaktovat na čísle 311704 nebo jenny.cothsword@post.ic.
𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒞𝑜𝓉𝒽𝓈𝓌𝑜𝓇𝒹