Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - nEscafeX

nEscafeX

Hráč

26
2.5.2020 22:18, naposledy upraveno 2.5.2020 22:23 uživatelem nEscafeX

Přihláška na pozici Pomocníka

Přezdívka: nEscafeX

Věk: 15 let (14.12 2004)

Zkušenosti: Myslím si, že zkušenosti mám dostačující. V minulosti jsem byl adminstrátorem na mnoha portálech SAMP / CSGO / CS 1.6. Bohužel NEMÁM zkušenosti s takovým portálem jako je Leosight jelikož mnoho portálů to co má Leosight nemá, což si myslím že i tímto je Leosight výjimečný. Takže se velmi rád zde něco přiučím

Komunikační dovednosti: Jsem schopný psát dost dobře Česky (viz. MTA Artheon > Česká Televize), Hlasová komunikace na TeamSpeaku 3 nebo na discordu není žádný problém.

Mám čas: Momentálně když je koronavirus doba, tak jsem doma furt takže mám čas neustále. Když skončí koronavirus a budu muset chodit do školy, tak se vracím domů asi v 15:00 a většinou zajdu na PC alespon do 21:00. Samozřejmě, nemám čas furt, chodím též ven.

Další informace o mně:

Roman je jméno mé, pocházím z města nedaleko Olomouce (tůdiž bydlím v Olomouckém kraji). Rád hraji hry jako San Andreas Multiplayer, Multi Theft Auto, Counter-Strike: Global Offensive. Občas si s kamarády zahraji i The Forest, na Leosightu si myslím, že jsem jeden z těch aktivnějších lidí co tuto webovou stránku navštěvují pravidelně. San Andreas Multiplayer hraji asi od roku 2015 což si myslím že je dobré, a co se týče MTA, tak jsem dříve hrál jen nějaké závodní servery. Momentálně se spíše učím RolePlay 2měsíce, samozřejmě jsem dříve zkoušel nějaký ten RolePlay server ( Skimo 16.8 2018) ale jelikož jsem neznal nikoho kdo by mě tím trošičku provedl tak jsem se na to vyprdl. Ale myslím si, že herní zkušenosti zde vypisovat nemusím, jelikož se jedná o přihlášku na Helpera na Leosightu nikoliv na MTA Supporta. Myslím si, že jsem zde napsal víc než dost. Většinou mě lidi můžou poznat z hovorů na Teamspeaku nebo na discordu. Pouze bych chtěl ještě zdůraznit, že se učím rád novým věcem a jsem klidný člověk, aby to nebylo pouze ohledně her. 

Doufám že se vám má přihláška líbí. Budu spokojen s pozitivním i negativním hlasem

11.5.2020 01:18

@nEscafeX Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor.