Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban ukradení PSA vozu,DM,Trolling (Permanent) @FLYER


neznamy#8275

Smazaný účet

3
16.4.2022 21:27

--------------------------------------------------------Zdravíčko--------------------------------------------------------

- Dne 3.4.2022 v 11:40 jsem obdržel permanentní ban od Administrátora @FLYER.

- Nebudu zde psát lži typu: Byl to ban za nic a nic jsem neudělal právě naopak uznávvám svou chybu         dmkoval jsem,trollil jsem a ukradl jsem PSA vůz,nejsem na to  pyšný špíše naopak.

--------------------------------------------------Proč jsem to udělal?---------------------------------------------------

Hlavní důvod byl že mě MTA přestalo bavit a že jsem si koupil GTA 5 a přešel jsem na Fivem také tam bylo to že jsem byl v ten den naštvaný avšak to mě neomlouvá.,poté jsem si smazal starý ůčet a šel na Fivem které mě přestalo bavit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Na konec bych se chtěl trochu rozepsat

Chtěl bych dosáhnout zkrácení trestu abych se mohl vrátit zpět na váš server a znovu si zaerpit i když vím že jsem porušil dost vážná pravidla,ale podle mě by si druhou šanci mohl zasloužit každý..Chtěl bych se omluvit všem kterým jsem 3.4.2022 narušil,zkazil,znechutil zážitek z rp,členům Admin Teamu za to že jsem jim přidělal práci.

Pokud bych obdržel Unban/Zkrácení trestu začal bych erpit tak jak se má taktéž bych si chtěl dát přihlášku do nějaké IZS složky a zkusit také jiné RP než jen ilegální rp.

Na konec se ještě znovu omlouvám VŠEM kterým jsme zkazil požitek z hry..doufám že mou omluvu příjmete a případně mi dáte druhou šanci zahrát si na vašemserveru znovu a lépe.

Matbrok

Hráč

114
15.5.2022 21:43

Ahoj, nerozumím proč se k tomu nikdo ještě nevyjádřil, pokud je to tvoje první perma, tak proč nedostat šanci, za mě žádost o unban celkem v pořádku.

Papa.

Matbrok (Anna Black)

Vojtzech

Hráč

2
28.5.2022 11:59

pokud si ho měl poprvé nechápu proč by jsi neměl mít druhou šanci...taky řeším podobný problém...

2.6.2022 19:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.6.2022 17:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
25.6.2022 16:36, naposledy upraveno 26.6.2022 01:09 uživatelem FLYER

Ahoj, žádost o unban ti schvaluji, jen mám potíže ti zrušit ban ve hře.

Psal jsi že jsi si smazal účet, můžeš mi tady do odpovědi napsat jak se ten účet nazýval?
Dále bys mi mohl napsat tvůj serial, ten získáš tak že zapneš MTA, a do konzole(F8) napíšeš "serial".

 

EDIT: Zjistili jsme si to sami, takže už máš unban a můžeš si zase zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~72