Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva dne 17.04.2022 - Zvýšená výjezdová aktivita


17.4.2022 23:58

Za poslední týden jsme zaznamenali nespočet dopravních nehod, ale i jiných případů. Taktéž ale bylo hodně vážnějších zranění a jedno z nich byl dnešní výbuch vozidla v centru města Los Santos. Naše jednotka vyjížděla z Výjezdového stanoviště v Montgomery k nemocnici All Saints v Los Santos k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla, které bylo převrácené na boku. Posádka RZP, která dorazila na místo se starala o zraněnou slečnu uvnitř vozidla, přitom na místo dorazila jednotka HZS ve složení dvou hasiček a taktéž byla nápomocná naší jednotce RZP při vytahování slečny z vozidla. Slečnu se po několika minutách povedlo dostat ven z vozidla, ale hned na to z vozidla začala téct neznámá tekutina a z motoru se začalo více kouřit, proto naše posádka hned slečnu dala na nosítka, ale chvíli na to vozidlo začalo hořet a po několika minutách vozidlo vybouchlo, tato událost zasáhla právě posádku HZS, která se vážně zranila. Ihned se na místo sjelo několik posádek RZP z Výjezdového stanoviště Montgomery a začalo ošetřování dvou členů od HZS, ale naštěstí všechno dopadlo dobře.

 

Chtěli bychom apelovat na všechny občany San Andreas a prosíme je, aby přizpůsobili styl jízdy svým schopnostem. Jen tento týden jsme zaznamenali přes 80 výjezdu a polovina z toho jsou dopravní nehody.

 


MUDr. James Mason - Vedoucí záchranář Výjezdového stanoviště v Montgomery


Powered by LeoSight IFS
LT~27