Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Boxdragon56


RaketakJura

Hráč

26
19.4.2022 17:37

Zduřte borci, sice jsem zde jednou něco podobného psal, ale po tom co jsem si to znova přečetl jsem došel k názoru že to zkusím znovu a lépe.❤️

 

Mé pravé jméno je Jura, myslím, že příjmení není nějak důležité . Je mi 17 let, ale někdy se cítím na 60. Pocházím z malé vesnice v Moravskoslezském kraji. Od mala jsem takový šašek, jsem rád, když dokážu rozesmát člověka kterému zrovna není úplně "hej" mám potom takový ten dobrý hřejivý pocit u srdíčka 😋. Mezi mé špatné vlastnosti patří určitě výbušnost a tvrdohlavost. Občas mě někdo musí upozornit na to, abych se trošku uklidnil, sice si dávám na své chování velký pozor, ale někdy prostě preteče ten pomyslný pohár trpělivost a vybuchnu. Možná mě za to někteří budou nenávidět, ale mám rád češtinu 😂, čísla mi nikdy nešli a popravdě moc mě ani nebavily. Studuju požární ochranu a ikdyž jsem si myslel, že to bude procházka růžovým sadem tak eeeh, vůbec 😆. 

 

Mezi mé koníčky patří především Basketbal, jsem schopný jít v létě na basket před obědem a vrátit se další den ráno, na ostatní sporty jsem tak trošku nešika, ale do všeho se snažím jít naplno. Nejraději mám streetball 3v3. Basketu se věnuju něco okolo 3-4 let. Občas i rád osedlám své kolo a vyjedu s tátou někde na hory . Jako menší jsem rád stavěl Lego Technic a chodil do jakéhosi čtenářského klubu, kde jsem přečetl cca 70knih v rozmezí dvou let . Ale v poslední době se od pondělí do pátku třepu na skimo, v pátek přijedu z intru a hned zapínám noťas.

 

Co se týče her, v poslední době docela hraju Raft a CS:GO, ale ani tyto dvě hry se nevyrovnají skimu. 

 

Můj první kontakt s RP začal asi 3-4 roky zpět , kdy jsme s bratrancem chtěli zkusit něco nového, našli jsme nějaký CZ/SK RP Server, v tu dobu jsem nevěděl o co jde, po prvním banu který jsem dostal přibližně za 2 minuty od prvního připojení, myslím že to bylo za DM, jsem se dozvěděl, že RP má nějaké pravidla a tak jsem si je "našprtal" v domnění že budu krok před AT. Aktivně jsem se snažil RPit nějakou dobu, ale jakožto 13 letý kluk jsem se nechal nachytat a napsal jsem to co mi napsali kluci na Skype 😆, "Napiš /selfck.... a jako důvod dej že se ti nechce žít " nebo něco v tom smyslu, tak jsem se na to vykašlal. Po nějaké době mi bratranec řekl něco o jakémsi Artheonu, server kde hraje raketa lidí, nepřemýšlel jsem ani minutu a hned jsem šel nechat Artheon stahovat. Zde jsme i poprvé vystoupili jako Jura a Peter Pitkin, tedy dva bratři kteří pro sebe udělají cokoli. Po přibližně 400-500 hodinách na zmiňovaném serveru jsem, ale přestal mít důvod hrát, pořád dokola jsem dělal to stejné. No a asi přibližně rok, možná rok a půl zpět (nejsem si vůbec jistý 😆) jsem začal hrát na Skimu. Našel jsem si tady dost kámošů a myslím že mé RP není na nejhorší úrovni ehm "/do pásy cukly". 

 

 

 

 

Snažil jsem se tomu dát nějakou formu, ale myslím že to úplně nevyšlo..... Každopádně díky za přečtení a užívejte život v poklidu a s p ívem v ruce. 


Powered by LeoSight IFS
LT~17

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024