Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban nebo zkracení banu


zelezoCZRP

Hráč

1
19.4.2022 21:18

jsem tady znova takže jezdily jsme jen tak po meste nic jsme nedelali pak jsem byly asi u hasicske stanice 30 minut z psem a oni tam furt schvalne jezdily ten jeden mě zná z discordu typek furt psal hovna schvalne atd a furt za nama jezdily pak mi padla hra atd atd a potkal jsem ho u benzinky a normlane jsem přišel nic jsem nedelal zeptal jsem se ho že jestli je nejakej problem celej den si rpim v pohode s kamaradama jenom tedka jsem jezdily chvilku jinak jsem byly v dílně atd a proste typci do nas jen tak jeli že jsme hovna atd mam logy když tak plus proste jsme chteli jet na firmu oni nas blokvaly mam to natočene a proste schvalne neco spali atd atd a ja napsal do OOC CHATU co delate ?? a ten jeden ani nevim všechno jsem erpil jak jsem mněl proste celej den jsme nic nedelali jak říkam byly jsme v dílně a proste najednou oni jen tak a proste hcci jet na firmu a oni nas začnou blokovat schvalne a tak kamarad se nasral a začal střílet Xeron Cox zdravim :D tak dostal jeden hit je to natočene a jel dal jakože nic plus myslim že nemel kolo možna ale to nevim na 100 procent proste typci nemeli duvod proste se asi hodne hodne nudily a proste jeli do nas přitom jsme rly nic nedelali a nahaneli se tam 30 minut z psem :D a pravidlo 1 si myslim že jsem erpil všechno mužu doložit video ( díky Xeron Cox že si my hnedka když jsem dostal ban napsal nauč se erpit ) tak možna měl duvod tak zvane přes dis asi :( ( vim že se opakuju ale celej den od 16:00 až do te doby jsme nic nedelali hledali jsme místo na garaž kde koupime delali jsme tuning lidem a pak jsme se proste jeli jen tak podívat do montgomery pak se tam nahaneli 30 minut z psem a oni proste do nas furt jeli a rly napsal do ooc chatu NEVIM) to je vše ( vim že mam bohatou minulost už ani neokradam řešíme tedka fakt jenom dílnu ale typci proste jeli jenom do nas video ty mužu zaslat holysku na  dis 

@Holysek 

Michal159

Hráč

13
19.4.2022 21:25, naposledy upraveno 19.4.2022 21:29 uživatelem Michal159

Tak já vám to řeknu z mého pohledu, byl jsem u VS a oni tam byli tak jsem se jich na něco zeptal. Poté zamnou přijel jeden a najednou za mnou přijel i ten druhý (že by metagaming?). Tak jsme jeli za nima jen tak že si něco zaerpíme. A oni nám začali nadávat, no tak jsme jeli za nima a pak zaerpil

no tak jsme jeli furt za nima co udělají. Nebyla tam žádná ic domluva, a neměli žádný důvod po nás začít střílet, ale začali. 

A neustále psali DM?

neměli žádný RP důvod proč po nás začít střílet.

19.4.2022 21:29

Ahoj, tak ban přesně máš za to, že si do OOC psal, že na ně podáš report a ať RPí. No tak ten report máš podat a nepsat to do OOC chatu. Sám mi tady chceš posílat logy, ale myslím si, že to nebude potřeba, ale určitě to tam sám najdeš jak si to psal. Času máš dost. Unban ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~31