Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o přezkoumání banu a smazání z historie


KukisTV

Hráč

38
23.4.2022 01:00

Zdravím, prosím o přezkoumání banu který mi byl udělen 10.6.2021. ( V tu dobu jsem si podával unban, k tomu se však již nikdo nevyjádřil klik - Nedostal jsem ani zprávu že mi ban vypršel a že to vlastně nikoho nezajímá ) Již v dané žádosti bylo zmíněno, že vstup na benzínku byl zaerpený a nikdy s tím nebyl problém ( Toto byl první a zároveň poslední ban ohledně vstupu na střechu benzínky ). 


Situace: Benzínka pro mě dříve byla místo, kam jsem chodil večer odpočívat po celém dni, často jsem si tam položil lísteček s nápisem **deka** a takto jsem tam trávil chvíle během poslechu rádia, nebo si tam třeba s někým házel s kostkou. Během doby kdy jsem takto hledal klid v duši se k nám přidávali i admini a žádný z nich s tím neměl však problém, nikdy jsem nebyl upozorněn.

Příklad: Zde jsou dvě fotky benzínek. Jedna malá, podobná té v Montgomery na kterou není problém vylézt. Druhý je však velká benzínka, která je od této vzdálená 1.2km u které bych již decentně začínal souhlasit s tím že to nemusí být v pořádku. ( Stále jde ale o pohled člověka, někdo je takový že by to holt nedělal a já jsem takový, že podporuji věci jako je trainsurfing, lezení na vysílače, objekty vodáren a podobné )



Byl bych rád, kdyby tento ban byl přezkoumaný a pokud bude uznáno že pohled admina v dané situaci nemusel být nejlepší, tak hlavně smazaný z mé historie. 
Předem děkuji, dobré ráno a krásný den. - Karlík

23.4.2022 16:02

Ačkoli bývám s Petriikem mnohdy spíše ve sporu, v tomto ohledu absolutně ban podporuji a souhlasím s tím, že jsi ho dostal. Jak již padlo v důvodu banu, irl taky nelezeš po Tescu, aby sis vyčistil hlavu. Je hezké, že sis to zaRPil, ale fakt nebudeš lézt po obchodech, benzínkách a tak podobně. Taktéž chápu záměr vymýtit ten odpad, co se na benzínkách děje, alias afkování a opírání se, říkaje tomu socialRP. Ještě k tomu se jedná o hodinový ban. U mě, coby člověka, který nějaký ten ban už dal, bys v tomto ohledu určitě neuspěl.
Skutečnost, že to přehlížel jiný admin, je velice smutná, bohužel se této diverzitě asi nikdy úplně nevyvarujeme. Máš milion různých míst, kde si můžeš "čistit hlavu", ale střecha obchodu nebo benzínky k tomu opravdu neslouží. Určitě to není něco na denním pořádku.
Nyní samozřejmě očekávám salvu facepalmů od těch, jejichž historie je na tom mnohem hůře, než ta tvá, ale to  už nebude nic relevantního k této stížnosti. Abys však neřekl, pokusím se to bumpnout mezi ostatní adminy, ať si k tomu každý napíše to své.

KukisTV

Hráč

38
23.4.2022 18:31

To bude možná i ten problém, pokud to bylo přehlížený. Nikdy za to nepadali bany a proto jsem v tom neviděl problém. Ohledně té věci, tak jsem nebyl ani varovaný, hned mi padnul ban. Jak už jsem psal, byl to první ban v historii a žádný další ohledně benzínky již nepadnul i když se děje to samý (viz. včerejší příspěvek na irisu od franklucas72 - Nesnažím se tímto někoho zabanovat, jenom upozorňuju na to že se to děje a nějaký admin to na irisu určitě viděl a žádné upozornění nepadnulo [ důvod proč si píšu tuhle žádost ]).
Sám teď nevím jak to napsat, jednoduše jsem v tom neviděl problém. Kdyby ohledně toho bylo nějaké haló, jako třeba když lidi včetně mě jezdili z dálnice po trávě, tak bych pochopil ten ban, protože se to už dělo, ale když na té střeše nebyl problém sedět společně s adminy, tak mi to nejde do hlavy že za to padne první ban a jindy se to už neřeší.
Nechci z toho vytvářet diskuzi, už bych se jenom opakoval.. mír - Karlík

8.7.2022 00:58

Ahoj @KukisTV,

rozhodl jsem se, že ban ti z historie smažu. Snad na to nezapomenu, až dorazím do hry. Přesto tě prosím, řiď se instrukcemi Džardyse, berme to tak, že byl incident vyřešen pouze upozorněním.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~62