Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mike Silver vs Elizabeth Monroe-AKA @delixko


SilveR

Hráč

34
23.4.2022 20:23, naposledy upraveno 23.4.2022 20:37 uživatelem SilveR

Zdravím, dneska som dostal ban za OOC nadávky, bohužiaľ mi už došli nervy, pretože milujem keď sa niekto stará do cudzieho RP, momentálne vám vysvetlím čo sa všetko vlastne stalo.

 

Vážený @delixko dostal ban 17.4.2022, moja postava Mike Silver, sa začal počas jeho banu baviť s viacerými postavami ako je Mia Lenon, Anna Black, Nella Clark. Začala sa s nimi baviť z dôvodu že @delixko( IC to bola v tedy jeho priateľka) dostal ban, a hľadal som RP čo je normálne, Tak som skoro celé 3 dni trávil v dielni CRN a potom na večer prišiel @Matbrok taktiež známy ako Anna Black, Začali si naše postavy rozumieť, pomáhať si Anna Black bola po nehode mala zlomene nohy atď, tak sa Mike Silver o ňu staral pretože sa poznajú dlho(budu to OOC 4mesiace cca) tak samozrejme sa chcel s ňou začať viacej baviť [cítil som ooc aj ic z @Matbrok že sa mu páči moje RP a mne sa taktiež páči to jeho, tak sme skoro cele 3dni spolu trávili čas]. Naše postavy sa zblížili počas toho ako mal ban, tak sme sa OOC snažili niečo vymyslieť ako sa nenapadne zbaviť Elizabeth_Monroe, chceli sme za každú cenu erpiť ja a @Matbrok, vymysleli sme to že spravíme "falošnú nehodu" 4 cele dni plánovania sme to domysleli, a potom to už stačilo iba zrealizovať, to je o to ťažšie, chceli sme aby naša nehoda mala vážne následky, muselo to byť v Montogomery z dôvodu toho aby prišla ZZS čo najskôr a aby to nezasahovalo do CKčka.

 

Vrhli sme sa na to 21.4.2022 o 21:15 cca neboli sme si istý lebo neboli ZZS aktívny boli v tu dobu asi len 2-3, ale išli sme na to, chceli sme to zahrať tak že prestanu fungovať brzdy a do niečoho jednoducho narazíme(nemal som helmu schválne) Ale potom išlo vínovo červene CLS priamo v strede cesty, @Matbrok sa nestihol uhnúť a tak to CLSko do nás nabúralo (neplánovane) tak ale samozrejme že sme situáciu využili a dali si také statusy aby to bolo vhodne ku nárazu ale aj také aby sme neboli po nehode úplne bezmocní, ja som mal niečo take ako [[ bezvedomí // zlomene nohy // otvorená zlomenina(zápästie - PHK) // rozbitá hlava(prudké krvácanie) // zlomene rebra(3-7 PS=pravá strana a 2-4 LS=ľavá strana) @Matbrok si dal že ma zlomenú ľavú nohu a pravú ruku  atď... proste mohol po nehode nejak fungovať, čakal som na neho v nemocnici, tak aby mi hneď mohol povedať čo sa stalo, ale Mike Silver si už nepamätal a zo šoku po nehode začal koktať(prišiel mi to dobrý nápad lebo som to ešte u nikoho nevidel). @Matbrok ma zobral z nemocnice domov, Mike Silver jej ešte neveril 100% ale prišla mu sympatická a vedela kde Mike býva, tak ju poprosil či ho neodveze , a odviezla ho.

 

Počas toho čo som erpil ja s @Matbrok tak vážení @delixko zametoval to že ho podvádzam, s @Matbrok som si dával pozor tak aby nás nikto nevidel Mika že podvádza Elizabeth_Monroe, no ale Mia_Lenon niečo tušila ale si dal CK pred príchodom @delixko(po bane), takže všetky stopy boli vymazane, a potom naša Mia_Lenon AKA @neznamy#8157 povedal OOC @delixko že ho podvádzam a ten začal potom vymýšľať zbehla sa OOC hádka slovne nadávanie z mojej strany na ich osoby o tom sa v ten večer @Rataj dozvedel pretože som si podával report z dôvodu ukradnutého majáku ktorý ukradol @delixko a následne sa snažil predať [[ Ratajovy som poslal logy o dôkaze že to zametoval ban mu nedal z dôvodu toho(to si myslím ja) že obaja sme v tu dobu porušili pravidla(JA- nadávanie OOC a urážanie +nadávanie v OOC chate a @delixko - MetaGaming. Do reportu som napísal bezdôvodne okradnutie Majáku a KAC PDW. @delixko to zametoval ták že ho podvádzam aj keď o tom IC nemal ako vedieť pretože ako som spomínal všetky stopy boli zahladené a z @delixko strany padli IC zvláštne otázky(to už vedel OOC že ho podvádzam) typu, Čo som robil, S kým som bol, Či sa môže zoznámiť s Annou atď...samozrejme som odpovedal logicky tak aby na nič neprišlo a nebolo s toho nič vidieť, potom sme sa začali normálne baviť, potom padlo nejaké to SexRP... Všetko bolo v pohode.

 

Potom mi deň po nehode čo je 22.4.2022 zavolala Elizabeth_Monroe s tým že kde som, ja som hľadal nejaké stopy jak by som jej to mohol naznačiť pretože Mike si nič nepamätal a furt si nejaké názvy / mestá nespomína, momentálne komunikuje iba s Annou Black na ktorú si spomenul skôr z dôvodu toho že posledné 3-4dni trávili hodiny času, takže sme to zaerpili tak že si na ňu spomenul ale nie totálne na všetko, Po tom čo mi zavolala Elizabeth Monroe prišla a normálne som ju považoval za cudziu z dôvodu stratenia pamäte.

 

A už končím lebo už sa moc v tom nevyznám tak to zakončím to poslednými vetami.

 

[[ @delixko sa nepáčilo to že Mike si nespomenul na Eli tak začal automatický metovať (krádež majáku a KAC PDW) naďalej prišlo to že predal garáž a ukradol trezor, to už som neriešil pretože som to už nechcel riešiť, boli tam nejaké bedne atď... ale žil som bez toho budem žiť aj teraz. @Delixo mi začal písať že moje RP je cringe iba kvôli tomu že si Mike nespomenul na Eli, keby dáš trocha snahy do toho tak by si možno aj na niečo spomenul, ale ty nie radšej budeš OOC vytáčať tvojimi usoplenými rečičkami že to je cringe takže môj názor je na to taký že si ty dieťa ktoré ešte nechápe určite veci a mieša OOC svet s IC svetom, ale bohužiaľ ja s tým nič neurobím, som zvedavý s čim prídeš nabudúce, keby neriešiš OOC 2 nadávky že nemám s toho ban(snažím sa dostať TP ale takto to fakt nejde keď zakaždým niekto nevie pochopiť RP) tak to neriešim ani ja ale už som sa dosť vytočil tak sa maj.]]

 

Myslím si že od tejto akcie sa moja RP uroveň posunula na iný level, a som spokojní.

 

Ďakujem všetkým láskam čo si to precitali. Cya                                                          -SilveR

 

 

 

 

 

 

23.4.2022 21:26, odstraněno 23.4.2022 21:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.4.2022 02:31

No, prokousat se tím byl docela pain, not gonna lie. Začal bych asi tím, že můžeš být rád, že si Anna Black nezlomila během dopravní nehody ruce, to byste si pak moc nepokecali. 😓

Každopádně pokud se Rataj rozhodl tak, jak se rozhodl, pak nevidím důvod to řešit znovu, dokonce tě překvapím s tím, že kromě něj nemá nikdo jiný kompetence rozhodovat jinak, ježto je to rozhodnutí nejvýše postaveného člena AT.

Nevím moc, co je tvým záměrem, ostatně do jisté míry bych věřil zahranému RP paranoidní a domýšlivé osoby, samozřejmě se tomu nedá moc věřit u hráče s několika bany. Zkus trochu lépe formulovat svůj záměr, ideálně nezacházej do detailů týkajících se nějakého sexRP, někdo se bude chtít třeba u čtení tohoto topicu najíst a nemusel bys mu úplně přispívat na dobré chuti.

24.4.2022 03:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~41