Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ujetí od DN, neposkytnutí první pomoci.


Jacko88

Hráč

41
24.4.2022 02:35

Dobrý večer, 
ráda bych podala trestní oznámení, zda-li se to tak nazývá. Dnes večer mezi první hodinou ranní a půl druhé jsem jela od výjezdového stanoviště záchranných složek a u odboru dopravy, kdy jsem jela po hlavní silnici mi muž v černém Nissanu 350z, s tyrkysovými koly (SPZ vozidla: COO JEEE) do hlavní silnice vjel a to z vedlejší silnice.

Záznam z autokamery mého vozidlo přiložím níže. 

Muž se dopustil nedodržení přednosti v jízdě, poté se nebezpečně otočil a tím ohrozil ostatní účastníky provozu, poté na mě spustil pár slov, řekl že je v pořádku a odjel. Tudíž se k tomu všemu ještě dopustil ujetí od dopravní nehody a neposkytnutí první pomoci

Na závěr žádám o uhrazení škody vzniklé na mém vozidle a to přesně 634Kč, níže přiložím foto účtenky z opravny. Dále žádám o odškodnění v minimální výši 50.000Kč, za újmu vzniklou na mém zdraví, to jest zlomený nos a následovné krvácení z něj, dále naražené levé zápěstí, protože jsem ho v době nárazu měla na volantu.

 

Přílohy: 

  • *ÚČTENKA: Oprava vozidla - 634Kč.*
  • *Záznam z autokamery vozilo 1998 Chevrolet Silverado 8.1L V8 Duramax Diesel (Pohled mírně z výšky.): Lze vidět jak Chevrolet jede od Výjezdového stanoviště směrem k benzínce Montgomery, u odborů dopravy se napravo z křižovatky vyřítí Nissan 350z černé barvy, s tyrkysovými koly. Nissan vjede z vedlejší silnice na hlavní, přímo před Chevrolet. Vozidla se srazí. Poté se osoba s Nissanem otočí, stáhne okínko a mluví směrem ke kameře. Na záznamu lze slyšet:
    [Čeština] Frank Lucas říká: Pardon moc se omlouvám.
    [Čeština] Nathalia Hilton říká: Jinak jste v pořádku?
    [Čeština] Frank Lucas říká: Nějak sem byl zamyslenej.
    [Čeština] Frank Lucas říká: Jojo a vy?
    [Čeština] Nathalia Hilton říká: Vjet z vedlejší na hlavní a nedat přednost...
    [Čeština] Frank Lucas říká: Pardon
    [Čeština] Nathalia Hilton říká: Pardon?
    Poté se Nissan opět otočil přes protisměr a odjíždí směrem k benzínce Montgomery. Chevrolet zastavil na dva koly na chodníku a dvě v silnici, lze slyšet cvakání výstražných. 

Pokud by bylo potřeba, jsem ochotna dodat zbytek záznamu z kamery, ale nic na něm již není.

Kpt. Bc. Nathalia Hilton

 

5.6.2022 14:58, odstraněno 5.6.2022 17:29 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Korespondence v podatelně není veřejná, IC k ní má přístup pouze podatel a důstojníci PSA.

Powered by LeoSight IFS
LT~21