Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN nebo zkrácení banu


zelezoCZRP

Hráč

1
24.4.2022 22:14

Dostal jsem ban od phobiose za no rp injuries bylo to nějak takhle nevím proč ale měl jsem lagy nevím co bylo z serverem a hlavně když jsem ujížděl tak jedno psa se tam skoro rozjebalo přes střechu a nic plus jsem naboural 2 do lampy 1 se da říct že je to moje chyba ale měl jsem fakt lagy nevím co bylo z serverem a halvne jsem aspoň na chvilku zastavil a dal šanci a to Camaro co jelo za mnou se rozjebalo o zeď bokem v 200 a jel dál a já jak se na něj otáčel tak jsem tuknul do lampy ale když jel dál on tak proč bych nejel dal taky (jestli zaslal video tak by bylo dobré kdyby ukázal jak se Rozjebal o zeď ) 

@Phobios 

24.4.2022 22:25

LAGY SA ERPIA.

Nepoznám ťa, ale vidím každú chvíľu od teba nejakú žiadosť o unban, dokopy som napočítal asi 29, vrátane jednej permy. Na tvojom mieste, by som sklopil uši, a bol rád že to je len 10 hodín. Choď sa vyspať veď máš zajtra školu, po nej si zahráš, to snáď vydržíš. *nemyslel som to nijak zle

Lobster

Hráč

4
25.4.2022 08:53

Ahoj, hele neznamená to že to Camaro nerpilo, tak to neznamená že to nemůžeš rpit ty 🤔


Powered by LeoSight IFS
LT~33