Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


neznamy#4876

Smazaný účet

3
28.4.2022 16:54, naposledy upraveno 28.4.2022 16:54 uživatelem neznamy#4876

dobrý den v 2022 v ůnoru jsem dostal permaban zato že jsem utekl policajtovy z auta v poutech ano vím vubec to nedává smysl, tímto se chci omluvit za moje činy a provokace na serveru. chtěl bych se vratit na skimo a hrát normalně tímto ze omlouvám adminum a serveru a žádam o unban prosím budu se chovat normalně 

budu Rpit, jak se má  DenoT.   chtěl bych od vás poslední šanci.

 

SovietDog udělil za tento příspěvek varování: Double Post

MonsterSKGaming

Hráč

32
28.4.2022 17:45

Nevyjadrujem sa často k žiadosťam o UB, ale ty si mi trochu zameral moje očko, pretože pokiaľ si pamätám, tak som i ohlasoval kedysi dávno Adminom podozrenie na Multi-Acc ( KLIK ), ktorý ani popravde neviem či sa riešil. Anyway si človek čo má momentálne 49 banov a z toho máš 3 permy, pokiaľ som spravne pozeral. 

Niesom síce extra detailista a i keď som Slovák, tak viem že ůnor je 2 mesiac v roku, tedy pre mňa Február, ale ban si dostal 16.3.2022. Máš tretiu permu niečo cez mesiac s tým, že 3 permy na účte a s touto žiadosťou.. Povedzme si úprimne, je chabá. Poradil by som ti len napísať poriadnú žiadosť o UnBan aby ti Dzardys po tých 3 permách ukázal aspoň štípku milosti a pustil ťa na server, ale keď píšeš znovu túto žiadosť po troch dňoch, čo sa ti k tamtej niekto nevyjadril. Neviem, neviem..

28.4.2022 18:05

ZaRPíme si trochu školu, co myslíš? Představ si hodinu matematiky, já jsem ta učitelka, kterou úplně všichni nesnáší.

Já: "Tak, DenoTku, pojď si spočítat příklad, nadiktuji ti ho. Několik banů v historii + tvá předchozí žádost o unban + tvůj poslední ban. Kolik to je?"

Učitelka mezitím s klidem pozoruje DenoTa, jak se snaží spočítat výsledek.

DenoT po chvíli spočítal příklad a nejistě se zahleděl na paní učitelku.

Na tabuli stojí, že by měl DenoT dostat unban.

Já: "Tak ale to máš úplně špatně. Ty si opravdu myslíš, že ti ještě někdo dá šanci? Rozebereme si společně tento příklad. Prvním sčítancem tohoto matematického výrazu je skutečnost, že v historii máš 49 banů, dle veřejného banlistu. To odpovídá zhruba 100% šanci, že za každý další ban ti automaticky přistane perma. Dalším sčítancem v tomto příkladu je tvá poslední žádost o unban, v níž jsi říkal, že svou "vyperaktivitu" léčíš za pomoci doktora a že se na tebe můžeme spolehnout, že se budeš snažit, což můžeme považovat za kladnou hodnotu. Co se však s tímto celým výrazem stane ve chvíli, kdy je poslední sčítanec zápornou hodnotou? Pokud sečteme první a poslední sčítanec, jsme v sakra velkém záporu. Dokáže to jediný kladný sčítanec o mizivé hodnotě (tj. sliby, ale žádné činy) nějak ovlivnit? Asi ne, co? Než se dostaneme k přesnému výsledku, na první pohled vidíme, že jsme stále ve velkém mínusu. To už ti může napovědět, že to dnes moc nevyjde. Po spočítání tohoto příkladu můžeme nakonec zjistit, že nejenže to dnes nevyjde, ale nevyjde to ani dlouhou dobu dopředu, protože důvěra administrátorů ve tvou osobu je mizivá a komunitě jsi spíše vždy škodil, než abys jakkoli přispíval jejímu rozvoji. Jdi se posadit, máš za pět. Možnost opravy nejdříve za tři měsíce."



Powered by LeoSight IFS
LT~42