Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Donátor výhoda - custom interiéry


neznamy#5

Smazaný účet

25
5.5.2020 03:41, naposledy upraveno 5.5.2020 14:12 uživatelem neznamy#5

  PROČPAK?    

No, řeknu to takhle - výběr interiérů z SA není špatný, ale má svá mrtvá místa. Co si budeme nalhávat, v případě některých nemovitostí (ahoj pavote s tou tvojí-mojí vilkou, nebo já s terasou, kterou chci už dořešit :D) není prostě šance sehnat interiér, který by alespoň vzdáleně odpovídal tomu, co je v nulté dimenzi (prostě v San Andreas/ČR). 


    JAK TOHLE VYŘEŠIT?   

Hráč, který si bude chtít zakoupit donátor výhodu na custom interiér (cena by měla být nižší oproti běžnému mappingu kvůli zákonitostem v podobě toho, že interiér se projevuje pouze v té dimenzi interiéru, do které byl přesunut), přičemž během této chvíle dojde ke konzultaci s pověřenými členy AT (rutina ohledně množství objektů, ceně objektu, videu či souboru na vyzkoušení a podobné formality) a podle toho dojde na schválení či zamítnutí. Pak by došlo na tapetování objektů v interiéru (proto jsou interiéry na videích takové materiální... no, je lepší si je představit s texturami) a... hotovo. Stejný princip jako u nemocnice, interiéry nejsou omezené (pro každý interiér je nová dimenze, mapping se dává do dimenze), žádné pády FPS (pokud nepřijdete s nějakým objektovým mordorem, ale to musí být u interiéru sakra hodně objektů... ) a hlavně konečně interiéry, které odpovídají tomu, co by mělo být už v samé podstatě na serveru - RP interiéry (upřímně - je kravina mít ve vilce jako je ta níže něco ze sídla o velikosti mojí OOC zahrady... :D) .  


    UKÁZKA    

Tohle je jeden z mappingů (tedy součást z něj), který se mi válí na disku a který by šlo pořešit na serveru. Vzhledem k tomu, že jde o luxusnější nemovitost a ještě k tomu v bytovce, takže najít adekvátní interiér je nemožné. A právě tady přichází ta výše zmíněná možnost, kde na to získají obě strany - server prostředky a hráč něco, co sedí více jeho gustu. A vzhledem k tomu, že jde o jinou dimenzi, tak tím neutrpí nikdo (takže i @Heavy -esque PC friendly) . Pro představu - tento mapping interiéru má něco okolo 225 objektů


 

Nebo třeba (dnes již) @neznamy#15 -ovo vilka. Malá a luxusní dvoupatrová nemovitost s garáží. Bez šance bez něčeho takového. A zde, díky @Danielyk -ovi (a drobné úpravě ode mne) je i adekvátní interiér. Adekvátní k nemovitosti za několik milionů, adekvátní k jedinečnosti objektu, adekvátní k tomu, co je daný objekt skutečně zač. 

 

5.5.2020 14:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
29.6.2020 02:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024