Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Binární opce .. třeba PocketOption

dennyas

Hráč

7
3.5.2022 14:21, naposledy upraveno 3.5.2022 14:22 uživatelem dennyas

Čus,

věnuje se tu někdo day-tradingu s binárními opcemi? Já jo, používám prostředí PocketOption, ale těch prostředí je samozřejmě víc, binární opce nejsou až tak známý, ale koho zajímá obchodování, tak určitě i o opcích slyšel.

Pojďme tu vést konverzaci na toto téma, sdílejte vaše poznatky, zkušenosti, názory.

I tipy a triky pro začínající, nebo vaše osobní strategie se tu neztratí.

keep it friendly pls, kazdy ma svuj nazor a budem to respektovat

toto je priklad tradingu s binarnimi opcemi

dennyas

Hráč

7
3.5.2022 14:36

Tak začnu...

Nejradši traduji s párovými měnovými kurzy, kde krátkodobě střídám predikce za:

5 vteřin, 15 vteřin, 45 vteřin a 1 minuta 30 vteřin.

Používám Stochastic Oscillator, tedy indicator, který mi ukazuje, kdy by měl trh mít tendenci klesat/stoupat (NENÍ 100%)

Pracuji s informacemi svíčkových (candle) křivek a plánuji, že přidám další indikátor, který mi bude vyhovovat k tomu abych dokázal lépe predikovat.

Trh na kterým obchoduji si vybírám podle toho, kde se trh tváří být "stabilní", tedy má nějakou předpovídatelnou trajektorii a dokáži pracovat s faktory, které mi trh, indikátory a čtení svíček nabízí. Pokuď se dívám na trh, kde se pohyb děje nesmyslně a nevěřím si na něj, tak zkoumám jiný.

3.5.2022 19:44

Jen se do toho trochu off-topic vložím. Ač by se to dalo považovat za double-post, nechám to bez warnu, jelikož hodnota komentáře je o něco více bohatá než samotného příspěvku, což je výjimkou u double-post pravidla. Pro příště však spíše preferuj úpravu příspěvku před jeho komentováním. Díky.

dennyas

Hráč

7
4.5.2022 14:38

Omlouvám se a díky za vyhovění ;)

KukisTV

Hráč

42
4.5.2022 22:49

Zdarec, už jsme si psali na ls diskuzi. Toto není asi nic pro mě, vychází to na tom že jdeš long nebo short, zaujmeš pozici na nějaký měnový pár, třeba EUR/USD a po těch 5min buď vyděláš nebo proděláš. Já jsem spíše na pozici swing investora, nejsem trader ani nejsem investor.
Jsem rád že tu něco takového vidím. Peace - Karlík