Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

eRPení psa + doporučení.


fikstvUwU

Hráč

16
3.5.2022 21:22, naposledy upraveno 3.5.2022 22:00 uživatelem fikstvUwU

Zdravím, protože mám CHARAKTER PASS

 

tak jsem si řekl že vám poradím jak na eRPení konkrétně psa. A jak to vše probíhá.

________________________________________________

POSTUP

 

 

jistě že budem potřebovat koupit charakter pass, jedná se o item v inventáři tady na fórum který si admin bude na konci muset sebrat z tvého Inv pomocí trade.

Poté co ho budete mít koupený potřebujete jít do hry a už tak pomale vědět co vlastně chcete erpit a vytvořit si pomalé svoji historii a především jméno

Podate si report pomocí F2 kdy GA s vámi projde všechny body včetně výhod s toho co máš a nemáš dělat jako pes.

Budeš mít na výběr z 3 skinů ale můžeš erpti jakoukoliv rasu ale je potřeba to zmínit v /editlook

Poté co si vyberete skin,jméno,váhu,věk(doporučuji 2-6) tak můžete hrát s tím že dostanete ještě jednu věc a tou je [jazyk pes]

________________________________________________

PSÍ JAZYK

 

Vy jakožto psy nebudete logicky mluvit jako normální lidi ale vše co napíšete se automaticky lidem ukáže jako *haf haf* nebo *huf Huf*. I přes to že napíšete cokoliv tak lidi neuvidí co píšet, taktéž nepochopí o čem mluvíte a co chcete proto je potřeba myslet jako pes a neerpit psa který má 100IQ.

Vy jakožto psy si navzájem rozumíte takže když jste 2 psy a povídáte si, a ještě vedle vás je nějaký člověk tak uvidí jen v chatu jak po sobě štekate :D.

Vy hned po vyslání do světa se automaticky musíte češtinu naučit... Jak ? - cizí jazyk beru jako odemčení levelu :) hned když erpite a jste jen s lidmi kteri mluví tam se vám postupně vylepší jazyk čeština a už lidem rozumíte každé slovo... Mě trvalo osobně 28h než jsem měl čj na 100%  :) a jak to vypadá když máte čj na 0-10%? "Djza ji Pia mu odun chytli" a na čj 100% " hele mr zas PSA chytili" ale i přes to že máte čj na 100% neznamená že budete lidem rozumět každé slovo, podotýkám JSTE PES

_________________________________________________

ANIMACE PSA

 

 

animaci pro psa není moc ale je tu animace /dlay, tato animace se moc nepoužívá ale i tak ji někteří psy rádi použijí místo obyčejného zmáčknutí C kdy pes vypadá jakoby ležel :) já osobně přišel na animaci kdy pes může sedět a je to /drep nebo /klek teď si nejsem úplně jistý :D. Jinak je vše potreba erpit a dosti podrobněji.

_________________________________________________

RP před lidmi ?

 

 

předpokládám že každý z vás jde do charakter pass kvuly vice RP a já osobně vám můžu říct že více RP tam je :) každej druhej je vycakanej že vidí psa a hned za vámi přijde a dáva /me hladí psa :DD což je super.

Vy si naopak musíte dávat pozor jak s vymoženostmi co pes má jako dobrý čich naložíte :) viděl jsem mnoho psů (spise začátečníků) co přišlo a dalo hned /me ocmuchava typka /do ucítil nějaké drogy ? Toto je za mě dosti neadekvátní RP a nikdy nevím co si o tom mám myslet. Proto doporučuji se tomuhle vyhnout protože jste pes a ne superman :) tím navazujeme na 

CK- osobně mi admin řekl že CK se dostávají buď když pes Trollí a nebo trash erpi jako například že chčije na každou věc kolem. A také i když vás srazí auto při 200km/h neboli při věcech co je prostě jistě že je pes kaput.

_________________________________________________

CO HLAVNĚ NEDĚLAT!!

 

 

  • nebýt agresivní
  • Trash RP
  • Trolling 
  • Chcát na všechno kolem 
  • Vnímat všechny věci jako člověk 

__________________________________________________

Jak erpit svoje animace atd ?

 

já mužu doporučit jen psát spíše častěji do /Ame než do /me :) když chcete podotknout na to že jste happy tak nepište /me je šťastný ale pište /Ame vrtí ocáskem... Vyřeší to jak to že nemusíte zbytečné spamovat chat drobnými věcmi a i že animace ocáskem nejsou tak moc viditelné :D také doporučuji erpit zvlášť štěkání a zvlášť mluvení protože jakmile jste s lidmi a ještě nejaky pes tak vy si se svým kámošem (psem) bavíte ale ostatní to můžou chápat tak že na nějakého člověka štekate... Proto když na někoho štekate tak **/me díva se na G5 a štěká na** **hey neutikej**(lidem se automaticky ukazuje jen haf haf)

________________________________________________

Za mě toto bude vše :) pokud jsou nějaké otázky tak budu rád když se zeptáte i mě abych se mohl popřípadě podělit o zážitky a doporučit více věcí 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024