Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Unban] Perma Ban


neznamy#3302

Smazaný účet

2
4.5.2022 12:09

Ahoj milý hrači a Admini, zde tu mam žadost o unban jak mi psal @SedliX že at se mam vyjadřit těm perma banum.

1. Perma ban byl za to, že typek mi přepsal auto a byl jsem sním domluveni že mu to dám potom, a odjel jsem stím autem, a on si dal report že jsem mu to ukradl a dostal jsem Perma ban za nepovolenou krádež.

2. Perma ban byl za to, jel jsem si s baworakem a narval jsem to rychlosti do PSA auto a pak jsem odjel, dostal jsem ban za Non RP inj, Non rp driving, Trash rp, troll a byl mi udělen perma ban.

3. Perma ban byl za to: Že jsem se potřeboval přepravit na druhou stranu GTA:SA tak jsem si vzal nejaky auto a dostal jsem perma ban ninja jacking a pote jsem měl už neustale perma ban.

Omluva: Ale moc se vám omlouvam co se stalo, ale mam zas chut začit hrat normalně MTA kdyby by bylo to možne byl bych rad děkuji, a předem děkuji @SedliX.

Lobster

Hráč

4
4.5.2022 12:13

Dostal si už několikrat šanci, ale kdyby bylo na mě... tak bych ti tu šanci dal ješte jednou

milanek

Hráč

6
4.5.2022 12:54

Nic závažného 🤷‍♂️ myslím že by ti to mohlo projít držím palce 🙌

4.5.2022 13:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.5.2022 16:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.5.2022 18:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
SedliX udělil za tento příspěvek varování: Double post
23.5.2022 18:36

Ahoj @neznamy#3302,

konzultoval jsem tvou žádost s několika dalšími administrátory. Upřímně řečeno jsem já osobně byl proti tvému unbanu a to z důvodu tvé bohaté historie trestů. Byl jsem ale přehlasován a proto jsem se rozhodl ti UB udělit. Dám ti ho jakmile se dostanu do hry, to by při troše štěstí mohlo být dnes večer.

Důrazně ti doporučuji si přečíst pravidla a v případě zájmu se jistě můžeš obrátit na helpery, aby je s tebou ve hře prošli. O zaučení můžeš zažádat ve hře v hellchatu (/hc) nebo na Discordu v roomce #help, prosím tě však, abys nepingoval roli @help, nejde o prioritní problém. Pokud bys pokračoval v porušování pravidel, příští perma bude s vysokou pravděpodobností definitivní.

Ale už nebudu negativní, přeji ti příjemnou hru, užívej.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~50