Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jaký je tvůj finanční příjem?

dennyas

Hráč

7
4.5.2022 14:22

Čau, vítám tě u mého dalšího offtopic tématu, podle tématu už můžeš chápat o čem se tu jedná. Jaký je tvůj finanční příjem? Pochlub se ať už si přivyděláváš brigádně, nebo chodíš do práce na plný úvazek a nebo máš nějaké bokové podnikání. Také by mě zajímalo, jaké máš plány do budoucna ve svém světě financí? 

Názorná ukázka: Přivydělávám si zakázkovou grafikou, s penězi navíc obchoduji skrze binární opce (viz můj druhý offtopic příspěvek) a občas, neboť jsem z venkova, jedu kamarádovi, či známým pomoct s nějakou manuální prací.    Mým plánem do budoucna je se zajistit díky internetovému obchodování a udělat si nějaký vlastní biznis v mém okolí.

Pojďme si povídat o osobních financích a našich finančních plánech, třeba se tu setká více lidí ve stejném oboru ;)

Pokud ti tento příspěvek příjde zajímavý, tak můžeš zareagovat ať už komentářem, nebo emoji-reakcí.