Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dandy aneb mé reálné já

4.5.2022 23:04

Jméno : Daniel (na což už někteří přišli podle přezdívky ale co už)

Věk : 21 let

Tak tě tu zdravím pokud tohle čteš tak si právě čteš nějaké to info o mě tak začneme!

Ahoj jmenuju se Daniel mám radši když se mí říká Dan ale to máš celkem fuk. Momentálně se zdržuju v praze kde jak žiju tak i pracuju. Dělám momentálně bednaka což je práce co mě naplnuje a baví. momentálně se zaučuju na post Zástupce manažera respektive už jsem na tom postu officiálně ale ještě je co se učit. Mám taky psa kterého mám dost rád. A jak jsem se vlastně dostal k leosightu, artheonu a skimu? No to máme tak vždy mě zajímalo Fivem jenže s pocitem že na své tehdejší sestavě si to nebudu moci zahrát jsem musel hledat jinou možnost. No a když jsem si tak jednou projížděl FB tak jsem objevil takovou menší reklamu právě na tehdejší artheon a leosight celkově. Absolutně jsem v té době RP neuměl a na server mě i přivedl hráč známý jako Killer14. Killer si mě vzal na starost dost věcí mě naučil co a jak funguje jaké příkazy bych se měl naučit atd. Samozřejmě tenkrát se to bez nějaké té blbiny neobešlo a tak jsem měl ve své historii asi 1-2 bany. Jak ale šel čas já se rozhodl že by bylo na čase těch blbin přestat a začít se sebou něco dělat. Tak jsem vše začal zlepšovat a světe div se ono to šlo. Bohužel Artheon byl zrušen a já a další hráči jsme neměli kde hrát já osobně jsem si říkal zda Rataj a zbytek A-teamu stihnou vymyslet vhodnou náhradu za Artheon a nakonec ano a já byl zase rád že jsem mohl zavítat na server jménem Skimo co funguje dodnes a vždy se těším na nějaké to RP. No a to by o mě bylo tak nějak vše kdo by měl na mě případné další dotazy nebráním se pokecu třeba v hlasovém rozhovoru na discordu.

Mějte se famfárově a já jdu spát

Dandy