Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[FORUM NAVRH] Poslední aktivní téma


dennyas

Hráč

7
6.5.2022 12:55

Zdravím,

můj návrh je celkem prostý. Myslím si, že je to dost subjektivní a ne každý s tím může souhlasit, ale minimálně já v tom vidím velký smysl.

Situace:

Dávám si práci s novým příspěvkem, mám z něj radost a předpokládám, že snese chválu. Příspěvek se ukáže v této tabulce, jako nově vytvořené téma do té doby, než se ztratí mezi dalšími nově vytvořeními tématy.

Dále už můj potencionálně zajimavý příspěvek nemá šanci sklidit aktivitu, protože jeho jediné dohledání je skrze brouzdání po fóru, rozkliknutí tabulky nejnovější témata (kdo to, ale dělá) a nebo vlastně už nic. V případě, že mi na můj supr příspěvek někdo odpoví tak se o tom vlastně nemusím ani dozvědět, ledaže bych ho kontroloval pořád dokola.

Můj návrh:

Úplně stejnou tabulku nabídnout uživatelům takovým způsobem, že se bude ukazovat například ve formátu:

[čas:čas] "Uživatel" odpověděl v tématu "Superzajímavé téma"

[čas:čas] "Uživatel23" odpověděl v tématu "Unban"

[čas:čas] "UživatelČtenář" odpověděl v tématu "TOPIC LUXUSNÍ FRAKCE, CO SI ZASLOUŽÍ POZORNOST"

Vlastně ano, jednalo by se úplně o to stejné, jako to co se nám nachází a střídá pod menu fóra, ale mně osobně to příjde hrozně rychlé, nepřehledné. Myslím si, že kdyby to bylo takto v tabulce, tak člověk co příjde na fórum tak uvidí aktivní téma, kde se něco píše, nebo třeba se stane, že někdo oživí téma, které bylo vytvořené a ztracené v hloubi nejnovějších témat a zaslouží si pozornost

 

Doufám, že tu s někým budu zastávat společný názor a pokud ne, tak jsem to alespoň zkusil,

díky ;)

VajkoChlpko

Hráč

57
6.5.2022 13:45, naposledy upraveno 6.5.2022 13:46 uživatelem VajkoChlpko

Pokiaľ na to klikneš, objaví sa ti takéto niečo. Vidíš tam čas, kto odpovedal a na čo odpovedal. Z tvojho písania som vydedukoval, že si o tom asi nevedel.

(vidím ten screen malinko rozmazaný, jednoducho si ho pretiahni do nového tabu keď tak)

K tomu rozkliknutiu tabuľky, o ktorej si vravel, ja si to napríklad otváram stále. Človek, ktorý je na fórku aktívny ako napríklad ja, si proste tú tabuľku rozklikne a pozrie si približný čas, kedy asi si zhliadol poslednú tému na fórku, a prezrie si to. Ja si to napríklad rozkliknem a všetko čo som pravdepodobne nevidel, otvorím v ďalšom okne a takto si to celé prebehnem.

Ale je pravda, že to teda robí menej ľudí, a nedostane sa to úplne ku každému. Nový systém je podľa mňa celkom zbytočný, pre zatiaľ pravdepodobne stačí takýto basic. Aj keď sa rysuje niečo úplne iné.


Powered by LeoSight IFS
LT~34