Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unperma/unban @SovietDog


HejT

Hráč

2
6.5.2022 17:22

ahojte, timto bych chtel pozadat o unpermu od pana @SovietDog za multiacc. 

myslel jsem ze kdyz zalozim novy ucet na webu bude to v poradku jelikoz jsem v pravidlech nic o mlultiacc nenasel tak jsem se do toho pustil a zalozil si ho. duvod pan SovietDog vi psal jsem mu to v ooc chatu. taktez jsem si rikal ze to nemuze v zadnem pripade vyvrcholit az k perme :D co prece kdyz ma nekdo doma jeden pc a jeho sourozenec chce také hrat? bude kazdemu kamaradovi psat z jednoho uctu: ze ahoj ted tu napr. Jarda neni. a tak. taky chce mit svuj vlastni ucet ktery si bude kordinovat sam podle sveho uvazeni. ale zpet k tematu myslel jsem ze to bude vyreseno domluvou ucet se smaze a zapomene se na to jednoduse se z chyby (která si myslim ze neni az tak vazna jako u jinych poruseni pravidel) poucim jak jsme v ooc uvadel :D ale byl jsem nemile prekvapen kdyz na monitoru vykoukla permicka. takze bych se chtel omluvit za predesle problemky a hrat na bajecnem severu kde uz mam neco malo nahrano s tim ze bych si precetl vice pravidel o webu a samotnem serveru dekuji predem za odpoved a skvelej zbytek dne vam preje kamarad Hejtik <3. 

SilveR

Hráč

34
6.5.2022 18:29

Ahoj, pokiaľ si chcel ďalší účet(pre brata) tak stačilo podať ticket a nejak sa dohodnúť s Ratajom, tak to mam já s bratom a všetko je v poriadku, až na to že keď dostanem napr. ban ja tak ma aj môj brat lebo Bany sú na IP.

-SilveR <3

6.5.2022 20:29

To že si založíš další téma ti moc nepomůže ale jakože vůbec.


Nic méně se omlouvám že to tak dlouho trvalo. Jak už zmínil tady uživatel SilveR, tak je vskutku možno si podat takový ticket jenže nechápu a nedokážu pochopit proč by si někdo dělal druhý učet jenom proto aby zůstal v anonymitě.. No nic méně ti dám poslední šanci ale s tím že ten druhý učet smažeš a dostaneš podmínku.. To znamená že pokud něco vyvedeš a dostaneš ban tak to bude rovnou perma.


Powered by LeoSight IFS
LT~25