Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykurtatuchleba Premanentní Zabanování - Dzardys


vykurtatuchleba

Hráč

19
8.5.2022 16:02, naposledy upraveno 8.5.2022 16:02 uživatelem vykurtatuchleba

Za co jsem dostal ban?: Zdravím, říkám si Daněk a 17.4.2022 jsem dostal ban za obchodní podvod bez povolení administrátora. Proběhlo to tak, že mi @Artistiques zaplatil za legální frakci, ve které jsme dělali ilegální činost kterou jsem již vlastnil. Já si měl koupit ilegální frakci z nového upadtu, učinil jsem tak a dal si ticket o přepsání Frakce 230, ale v zápětí jsem tento ticket zrušil, kvůli tomu, že mi došlo, že tu frakci nechci přepsat. Hned co jsem ticket zrušil, přišlo mi to vše v pořádku, přece si @Artistiques nemůže zkontrolovat ticket, ale nedošlo mi, že si to dokáže zjistit. Hned jak si to zjistil, uvědomil jsem si co jsem udělal za kravinu. Dostal jsem permanentní ban na server skimo roleplay. Zkoušel jsem různé alternativy, ale žádný server není jako skimo. Hledat 10 lidí v Los Santos fakt není ono. Proto si žádám o Un PermaBan.

Poučení: Z tohoto banu jsem si odnesl to, že dělat něco někomu za zády není ono. Přece kdybych řekl @Artistiques že jsem si to rozmyslel, určitě bysme přišli na nějaké řešení. Také bych rád řekl, že můj roleplay nebyl dříve nejlepší. Proto zaručuji to, že přes to, co jsem měl permaban, jsem zaznamenal veliký progres v mém Roleplayi a pokud se vrátím na Skimo Roleplay, tak bych chtěl vyzkoušet něco víc než jen ilegální Roleplay. Omluva zůčastněným: Rád bych se teď omluvil @Dzardys za to, že musel tento report a tyto problémy, způsobené mnou, řešit. Také bych se chtěl omluvit @Artistiques za to že mi věřil, a že kvůli mně přišel o dané peníze z a frakci. Také bych se chtěl omluvit lidem, kteří se mnou museli dřív RPit moje trash RP a podobné. 

Závěr:V závěru bych chtěl říct, že již nechci RPit ilegální RP jak jsem již psal v ponaučení, pokusím se dostat do nějaké IZS, nebo na lepší pozici v nějaký větší frakci.

Artistiques

Hráč

32
8.5.2022 17:09, naposledy upraveno 9.5.2022 13:04 uživatelem Artistiques

Ahoj Dane,
s prominutím, tím co jsi udělal jsi mě opravdu na*ral, problém se vyřešil a dokonce jsem se dočkal omluvy v PM, sice byla spojená i s tím že si podáš stížnost, nicméně byla tam. 
Perma ze spousty hráčů udělá dobré hráče, všichni totiž ví, že jakmile máš jednu permu v historii, není moc těžký tam mít druhou...
Já osobně jsem pro, uvidíme jestli bude pro i Dzardys a jestli to zvládneš.


To že jsem pro neznamená že jsem ti tenhle podraz prominul, jen si myslím, že si zasloužíš ještě jednu šanci.


Dodatek:
To že si to dokážu zjistit přes někoho jiného neznamená, že když to někdo jinej udělat nedokáže, můžeš ho podrazit. Je to obchodní podvod a i jako hráč jsi schopný zjistit jestli někdo napsal ke svému ticketu komentář o zrušení (podáním ticketu na prošetření / reportu).

9.5.2022 15:46

Můžeš si jít zahrát, ať už se to neopakuje.


Powered by LeoSight IFS
LT~53