Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vysvetlenie Banu/UB


taprix

VIP

15
8.5.2022 21:03, naposledy upraveno 8.5.2022 21:04 uživatelem taprix

Ahojte pred pár minútami som dostal ban za injuries rád by som to objasnil a poprípade sa ospravedlnil.

Vysvetlenie: Zastavila nás PSA no ja som mal nejaké veci v aute a auto nebolo prihlasené atd atd.. Tak sme začali utekať..Niekde pri Dillimore som dostal menší lag a od PSA som dostal menší PIT manéver a pretočilo ma nejaké injuries som si napísal..(PSA to možno nevidelo. nižšie fotka) Samozrejme pri PIT manévri sa nemože nič zlé stať a ku tomu som do ničoho nenabúral len ma pretočilo..

Tiež by som sa rád ospravedlnil ak som zle zaerpil injuries(no z mojej strany som videl toto)Budem rád ked sa vyjadrí @Holysek ktorí mi udelil ban

Prikladám fotku a link na video

https://www.youtube.com/watch?v=11X4e5epiIc

 

                                                                                                                                                TAPRIX

9.5.2022 05:53

Ahoj, na tvém videu jde vidět, že tě pitnul, ale bohužel tam máš trošku lagy. Na videu od PSA jsem viděl jak tě pitnul a ty si hned po tom narazil do té značky, která tě odhodila. To injuries sis mohl dát větší, ale asi tě to nenapadlo, protože si neviděl ten naráz do značky. Jelikož je skoro 6 hodin ráno a já jsem na cestě do školy, tak nemám možnost ti udělit unban, ale stejně předpokládám, že jdeš také do školy/práce a nebudeš takhle po ránu na skimu, takže než přídeš domů budeš mít unban už udělený, protože ti vyprší.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo