Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Cosa Nostra

IxLover

Hráč

1
6.5.2020 13:47

Název frakce: Cosa Nostra

Typ frakce: Mafie (Nelegální)

Zakládající členové: sad sh!t (Cleo Cotton), Jay Middle

Startovní kapitál: 91000

Popis frakce: COSA NOSTRA Historie: Mafie vznikla v polovině 19. století na Sicílii v Itálii pod jménem "Cosa Nostra". Její odnož se objevila ke konci 19. století na východním pobřeží USA. Moc cosy nostry v USA vrcholila v průběhu 20. století, dokud vyšetřování v 70. a 80. letech její vliv nesnížilo. Navzdory úpadku se cosa nostra a její reputace zakořenila v americké populární kultuře, především filmech a seriálech. I po úpadku zůstala cosa nostra jednou z nejmocnějších kriminálních organizací v USA. Struktura pozic: Boss Underboss Capo - Lieutenant Soldato Životopis: Zdravím jmenuji se Samuel Cronner, narodil jsem se 3.6.1992. V 11-ti letech jsem ve škole poznal mého nejlepšího kamaráda Johnyho Molotova. Ve 21 letech jsem se rozhlodl odletět do USA do New Yorku, letěl se mnou i můj kamarád Johny. V New Yorku jsem pracoval jako mechanik a někdy jsem udělal nějakou tu nelegální práci, jako např. okrádání lidí. Ve 23 letech jsem přestal pracovat jako mechanik. Ve 24 letech jsem s Johnym odletěl na Floridu. Na Floridě se nám hodně líbilo tak jsme tam 2 roky zůstali. Ve 25 letech když jsem šel večer temnou uličkou, tak jsem uslyšel nějaký zvuky, podle sluchu jsem šel tam, ale chytili mě, vyptávali se mě co tady pohledávám a co tady chcu, vyděšeně jsem jim řekl všechno co chtěli, pak mi dali otázku, jestli umím se zbraní, já jsem odpověděl že ano, dali mi zbraň a řekli ať zabiji muže, který prej odbouchl jejich auto, tak jsem ho zabil a dalimi otázku jestli nechcu být jedním z nich a já jsem přikývl, protože by to pro mě nedopadlo moc dobře. Řekl jsem o tom i Johnymu a nabídl jsem mu že by do toho šel semnou a on řekl že klidně. Ve 27 letech mi řekli že poletíme do Los Santos a že tady máme pokračovat v práci. S naší práci, jsme začali když mi bylo 28 let. Sídlo: Nějaká vila pěkná Vozidla: Mercedes G65 Mercedes CLS Zbraně: Assault Rifle ( AK-47 ) Pump Shotgun Knife Speciální požadavky: Služební auta(Ty co jsou nahoře), Pouta, automatický povolení na okrádání(pokud bude možno), Povolení unášet (pokud možno)

6.5.2020 14:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.5.2020 14:24

arciCZ

Hráč

33
6.5.2020 14:51

Ahoj, dle mého názoru na nelegální činnost nepotřebujete frakci a určitě vám nespawneme vozidla apod.

6.5.2020 15:03

paprika43

Hráč

4
6.5.2020 15:51

To si můžete dělat i bez frakce.

Nevím proč byste měli dostávat výplaty za něco takovýho. Ber to bez urážky, ale jak tě tak znám za tvojí postavu Cleo_Cotton, s tvým RP dostaneš za den minimálně jeden kick, jeden jail a jeden swarn. :D Zrovna máš novou postavu za kterou máš ani ne 1 hodinu a ty stihneš za tuto chvíli dostat jail na 45 minut. 

Podle mě by to skončilo příšerně, hráči s malými levely by ztratili důvěru k serveru a podobně. Nehledě na to, že by to tu vypadalo jako na jiných CZ/SK RP serverech, givnuté zbraně a auta... 

Za mě určitě NE.

Znám tvé RP a nikdy jsem mu nepřišel na chuť.

Raikkonen

Hráč

8
6.5.2020 16:48

K tomu nepotřebuješ frakci, stačí si mezi kolegy dohodnout co chcete rpit, kde bude sídlo a jak si budete říkat.

6.5.2020 17:57
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č.20
15.5.2020 22:52

Zamietam.