Dopisní obálka zaslaná na personální oddělení výjezdové stanice Montgomery
Curriculum vitae:
Jméno, přijmení a titul: Ph.D Lucien Rogers
Datum narození: 1.11.1992
Věk: 29 let
Místo narození: Stát San Andreas, fakultní nemocnice San Fierro
Trvalé bydliště: San Fierro Juniper Hill čp. 27
Občanství: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
email: lucien.rogers@post.ic
telefonní číslo: 380091
Vlastněné licence: řidičské oprávnění skupiny A - 2010
řidičské oprávnění skupiny B - 2011
řidičské oprávnění skupiny C - 2022
psychologická licence - 2017
Vzdělání:
Gymnázium a Střední odborná pedagogická škola, San Fierro
Vysokoškolské vzdělání Las Venturas - doctor of philosophy
Jazykové dovednosti:
Čeština - rodilý mluvčí
Francouzština - rodilý mluvčí
Angličtina - plynule psaná, plynule mluvená
Zaměstnání:
Obsluha v rychlém občerstvení Burger Shot od roku 2007 - 2010
Psycholog ve školní psychologické poradně Los Santos od roku 2015 - 2021
Pracovník Red County News od roku 2022 - současnost
Motivační dopis:
Vážený pane Mason a každý, komu se tento dopis dostane do rukou,
S rád bych se účastnil možnosti výběrového řízení, na post Vedoucího psychologa, které akutálně zdravotní záchranná služba nabízí.
Náuce o lidské psychologii se věnuji již od svého utlého věku a to dovršení patnáctého roku mého života. Studium lidské psychologie mě fascinuje a ohromně motivuje k životu a zjištění více o lidském povědomí. Dokáži nahlédnout blíže k lidem, kteří jsou určitým způsobem postižení, stejně jako já.
Mohu vám nabídnout svoje maximální úsilí a skoro veškerý svůj čas, na rozvoj věd. Svojí schopnost pracovat s lidmi. Taktéž mohu nabídnout práci v kolektivu, kde dokáži pomoci svým kolegům během řešení problémů, ať už na pracovišti tak i v osobním životě. Jsem velice přátelský a ochotný. Definuji se spíše jakožto vůdčí typ, rozhodně dokáži rozhodovat a vést skupinu lidí k nejlepším výsledkům, motivovat je k vydání toho nejlepšího ze sebe sama.
Mezi mé silné stránky patří vytrvalost, tvrdohlavost, pracovitost a cit pro detail. Mezi mé slabší stránky bych přiřadil svou vášeň pro motorky, kde dokáži být i jimi posedlý. Taktéž svojí ztrátu barvocitu, která mne doprovází na cestě životem již od mého narození.
Dokáži se plynule domluvit Francouzsky a dokonce i anglicky. Do práce s počítačem přicházím prakticky každý den, neustále něco tvořím, či píši, ovládání počítače mi netvoří problém.
Tímto děkuji za Váš čas, který jste věnoval mému dopisu a předem vám děkuji za možnost se zúčastnit. Těším se na další kontaktování a možné osobní setkání při pohovoru.
S vřelým srdcem,
Ph.D Lucien Rogers.
[ic-only]
Dopisní obálka zaslaná na personální oddělení výjezdové stanice Montgomery
Curriculum vitae:
Jméno, přijmení a titul: Ph.D Lucien Rogers
Datum narození: 1.11.1992
Věk: 29 let
Místo narození: Stát San Andreas, fakultní nemocnice San Fierro
Trvalé bydliště: San Fierro Juniper Hill čp. 27
Občanství: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
email: lucien.rogers@post.ic
telefonní číslo: 380091
Vlastněné licence: řidičské oprávnění skupiny A - 2010
řidičské oprávnění skupiny B - 2011
řidičské oprávnění skupiny C - 2022
psychologická licence - 2017
Vzdělání:
Gymnázium a Střední odborná pedagogická škola, San Fierro
Vysokoškolské vzdělání Las Venturas - doctor of philosophy
Jazykové dovednosti:
Čeština - rodilý mluvčí
Francouzština - rodilý mluvčí
Angličtina - plynule psaná, plynule mluvená
Zaměstnání:
Obsluha v rychlém občerstvení Burger Shot od roku 2007 - 2010
Psycholog ve školní psychologické poradně Los Santos od roku 2015 - 2021
Pracovník Red County News od roku 2022 - současnost
Motivační dopis:
Vážený pane Mason a každý, komu se tento dopis dostane do rukou,
S rád bych se účastnil možnosti výběrového řízení, na post Vedoucího psychologa, které akutálně zdravotní záchranná služba nabízí.
Náuce o lidské psychologii se věnuji již od svého utlého věku a to dovršení patnáctého roku mého života. Studium lidské psychologie mě fascinuje a ohromně motivuje k životu a zjištění více o lidském povědomí. Dokáži nahlédnout blíže k lidem, kteří jsou určitým způsobem postižení, stejně jako já.
Mohu vám nabídnout svoje maximální úsilí a skoro veškerý svůj čas, na rozvoj věd. Svojí schopnost pracovat s lidmi. Taktéž mohu nabídnout práci v kolektivu, kde dokáži pomoci svým kolegům během řešení problémů, ať už na pracovišti tak i v osobním životě. Jsem velice přátelský a ochotný. Definuji se spíše jakožto vůdčí typ, rozhodně dokáži rozhodovat a vést skupinu lidí k nejlepším výsledkům, motivovat je k vydání toho nejlepšího ze sebe sama.
Mezi mé silné stránky patří vytrvalost, tvrdohlavost, pracovitost a cit pro detail. Mezi mé slabší stránky bych přiřadil svou vášeň pro motorky, kde dokáži být i jimi posedlý. Taktéž svojí ztrátu barvocitu, která mne doprovází na cestě životem již od mého narození.
Dokáži se plynule domluvit Francouzsky a dokonce i anglicky. Do práce s počítačem přicházím prakticky každý den, neustále něco tvořím, či píši, ovládání počítače mi netvoří problém.
Tímto děkuji za Váš čas, který jste věnoval mému dopisu a předem vám děkuji za možnost se zúčastnit. Těším se na další kontaktování a možné osobní setkání při pohovoru.
S vřelým srdcem,
Ph.D Lucien Rogers.