Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Odstavené ZT-1

10.5.2022 16:33, naposledy upraveno 10.5.2022 16:33 uživatelem VajkoChlpko

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Dobrý deň prajem, dnes som počas služby našiel vaše vozidlo ZT-1, ako stojí pri radare severne od Montgomery smerom do Bluberry. Nahlásil som to do department vysielačky, bohužiaľ bez odpovede. ZT-1 bolo otvorené a na blikačkách priamo pod radarom. V prílohe vám zasielam úryvky z kamerového záznamu, kde môžete počuť konverzáciu s údajným Justinom Walkerom. Vnikol vám do vozidla a prehliadal ho. Po mojom náhlom príchode, však vyšiel z vozidla. Keď som sa ho pýtal čo tam robil, odpovedal že je vášnivý fanúšik polície. Bol zamaskovaný a mal pri sebe červenú motorku s evidenčným číslom 2SA 9385. Na sebe mal legitimáciu MP | Řidič | Walker. Pravdepodobne vám chcel niečo ukradnúť z vozidla. Do budúcna si dajte na to pre istotu pozor.

*zvukový záznam z bodycamu*

*snímok videa z bodycamu*

*zvukový záznam z bodycamu*

Nadpráporčík Dušan Badinský od HZS.