Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban multi-acc


10.5.2022 20:46

zdravím jmenuji se brooky asi mě hodně lidí zná za účet který jsem smazal a hloupě si myslel že na mě nikdo ne přijde když si udělám nový a starý smažu myslel jsem že to multi acc neni protože starý už neexistuje ale bohužel furt je nevím jak se obhájit prostě jsem hloupej a chtěl jsem utéct před mojí historii ne tou ban historii ale spíš před mojí historii mezi ostatními hráči choval jsem se jako dement a hlavně dělal blbosti nejvíc mě mrzí jak jsem byl toxic a jakým stylem jsem erpil chtěl bych poprosit sedlixe o šanci to napravit 
 

Spoiler
11.5.2022 19:56

každopádně nevím kdo má oprávnění tento unban řešit označil jsem sedlixe protože myslím že on ale kdyby i někdo jiný tak budu jedině rád protože všichni víme sedlix studuje a nemá tolik času

Nikosko

Hráč

34
11.5.2022 22:40, naposledy upraveno 11.5.2022 22:48 uživatelem Nikosko

Ahoj @brooky, abych se ti k tomu nějak vyjádřil, sice nejsem administrátor ale, i tak se k tobě a tvé žádosti o UB chci nějak rozepsat. Nevím zda si pamatuješ ale, jednou si přišel na TS za účet "Premík" nebo jak se tvůj účet jmenoval, stěžoval jsi si na to jak ti Holysek dal ban a říkal si jak ho nechápeš poté co si toto řekl si ho sprostě nařknul, tak si šel pryč a za dva dny si došel na TeamSpeak s novým jménem a to "Brooky" já jsem se tě ptal zda si se nejmenoval Premík a ty si mi na to odpověděl tak že, ano ale, ten účet již nemám, poté se do diskuze pustil Samík a říkal že, máš multi-acc ty si furt říkal že, nee já nemám Multi-acc my jsem ti říkali že, ano máš multi-acc a furt si nás dokola tahal za nos ale, to tak nebudu řešit neboť, jsme si hledal účty na "P" ale žádne jméno jako "Premík" mi to nenašlo neboť, jsem si myslel že, tvůj učet "Premík" najdu ale, jak tak jsem místo Premíka našel "Premysla" a rázem seděla tvá IP s Brooky. Tohle je od mě vše.

Samik

VIP

47
11.5.2022 22:53, naposledy upraveno 11.5.2022 23:31 uživatelem Samik

Ahoj, Nikosko to napsal na pána a nemám co říct. Měl jsi již 2 či 3 permabany a za ten multiacc máš zabanovanej jak serial, tak i IP. Zkus to později a třeba se nějak dohodnem.

 

EDIT: Příště už to kvůli komentáři pod mým profilem zkoušet nemusíš, pa.


Powered by LeoSight IFS
LT~44