Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost u UnBan (snad už lepší verze)


Hudecek

Hráč

9
11.5.2022 19:47, naposledy upraveno 11.5.2022 19:56 uživatelem Hudecek

Ahoj, takže dne 15.4.2022 jsem obdržel ban za PG ale k tomu se váže už Jiná žádost.

hned jak mi bylo zodpovězeno na viz. žádost bylo tak řečeno ´´když jsem ti to právě prodloužil na permaban,,

Koukl jsem se na seznam banů a byl jsem docela smutný z toho banu ale nedalo se nic dělat v viz. žádosti bylo i pár screenu z toho dc serveru nevím zda to tak mělo vyznít ale mě to tak vyznělo že ten dc server patří mě ale patřil jinému člověku já byl pouze člen, ty zprávy co jsem psal byli zlé co si budem byli hodně zlé neměl jsem je psát. Ban byl udělen za Pravidlo 16. neboli ´´16. Je zakázáno šířit lživé informace a pomluvy o portálu, členech AT nebo hráčích. Propagace konkurenčních serverů nebo portálů je zakázána. Zároveň není povoleno propagovat server Skimo RolePlay nebo portál LeoSight.cz na konkurenčních serverech a portálech způsobem, který by mohl pošpinit pověst serveru, či portálu,,   k tomu se také vztahují ty zprávy co jsem psal.

Velká omluva patří Dzardysovi a celému AT že jsem napsal takovou hnusou a urážlivou zprávu moc se za to omlouvám bylo to moje blbá chyba.

Budu rád za každé vyjádření pod příspěvek a doufám že mi Dzardys dá druhou šanci abych se mohl napravit.

Děkuji za přečtení a přeji hezký zbytek dne. ( přesto vím že to není úplně rozsáhlé )

(( Ping: @Dzardys ))


Powered by LeoSight IFS
LT~20