Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban pro Sovietdog


Martin23325

Hráč

7
11.5.2022 21:06

Zdravím tak jelikož moje žádost o unban byla zamítnuta a nebylo tam prý pořádné odůvodnění proč bych měl dostat ten unban tak to zkusím napsat ještě jednou a lépe. Takže jak už jsem psal důvodem mého banu byl pokus uplatit admina o zkrácení mého 14ti denního banu který jsem si zavinil sám. Uznávám že mé chování nebylo úplně ok a ban byl v tu chvíli bez debat oprávněný. Furt jsem se nějak nemohl smířit s tím že budu 14 dní bez Skima. Tak jsem prostě zkusil napsat Sovietdogovi (od kterého jsem ban dostal) a pokusil se ho uplatit. Možná se ptáte proč. No tak jak se říká peníze hýbou světem, tak jsem mu prostě nabídl nějakou přijatelnou částku která by mě až tak nebolela několika lidem by i pomohla. Bohužel možná bohudík admin mou nabídku nepřijal a já za to dostal permu. Je vidět že Sovietdog je férovej a hlavně poctivej člověk a že to nedělá kvůli penězům ale pro dobrej pocit a že ho to prostě baví. Přiznávám že z mé strany to byla hloupost. Hold jsem si myslel že když mu nabídnu že je přijme a dostanu unban. Nemám mu to ale za zlý ba naopak dokázal že pořád jsou mezi námi lidi co to dělají hlavně kvůli zábavě a ne pro peníze. Když si to tak přehraju zpátky v hlavě tak to byla prostě hodně velká chyba, ale tak co už jsme prostě lidi a chybovat je lidské. Takže tímto bych se chtěl znovu omluvit Sovietdogovi za to že jsem si myslel že se nechá uplatit a dostanu unban. Myslím že každý člověk ať už udělá co udělá tak si prostě zaslouží druhou šanci a doufám že mezi těmi lidmi budu i já. Skimo je prostě velká zábava a velmi dobrý server na kterém bych si opět rád zahrál. Prosím dej mi ještě jednu šanci a slibuji že už se to nebude opakovat. Všem přeji hezký zbytek večera a děkuji že jste to dočetli až sem. S pozdravem Martin

8.7.2022 00:17

Tvé podplacení nehodlám tolerovat. Ty sám můžeš sobě děkovat za to že sis ze 14ti dnů udělal doživotí. Hodlám řešit v budoucnu podobnou věc jako byl tvůj případ. Tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~30