Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o unban.


cloudy

Hráč

13
14.5.2022 23:43, naposledy upraveno 14.5.2022 23:48 uživatelem cloudy

Zdravím, ban jsem dostal za údajné TrashRP.

Věc se má takhle : Aplikovali jsme polep na 350z která měla být původně bíla, polep se aplikoval a nějakou vadou se to nedalo na bílo, takže jsem to rychle přebarvil a SovietDog mi řekl že to mám zarpit, když to bíle dávno už mělo být. Řekl jsem si co už, zarpil jsem že beru lakovací pistol z kufru a že následně lakuju auto, v tom mi SovietDog řekl že je to TrashRP, omlouvám se ale asi nevím jak jinak zarpit že lakuji auto... 

Prosil bych o unban nebo alespoň zkrácení, děkuju.
Ban byl udělen od : @SovietDog.

Yuutsu

Hráč

27
15.5.2022 09:36

v Kufru máš lakovací pistol ? :d

nejspíše pokud si byl někde v dílně tak si máš zaerpit že si mícháš a pak popřípadě že leješ do lakovací Pistole barvu, následně zapínáš nějaký ten kompresor, a začínáš lakovat auto, popřípadě si doerpit ještě kde dát lepicí pásku tak aby jsi neměl vše od bílé barvy, ale určitě z kufru nevytáhneš lakovačku a nezačneš rovnou lakovat ;)
ten ban byl oprávněně. 

snad se příště poučíš, popřípadě si zajedeš tedy do nějaké dílny a necháš si to tam nalakovat nebo si to zaerpíš tak jak by to mělo být.

Toust out.

15.5.2022 10:34

Jak už zmínil tady uživatel Toustiik, tak to co jsi "zaRPil" byla totální kravina aby jsi jenom tak vytáhnul z kufru lakovací pistoli a začal s ní okamžitě lakovat.


Ban ti neshodím a ani nezkrátím. Příště si dej pozor co RPíš a jak to RPíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~41