Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stížnost na řešení odtažených aut na PSA

zmrdeban

Hráč

2
18.5.2022 11:28, naposledy upraveno 18.5.2022 11:39 uživatelem zmrdeban

Zdravím,chtěl bych si tu podle některých pobrečet,ale už mi štve (a to jsem hodne slušnej ještě),jak se tu řeší odtahové parkoviště PSA.Před měsícem mi bylo zabavené auto,na který jsem vypisoval asi 4X žádost na internetu a pro některé co ze mě dělaji idiota i správně vyplnil.Kontaktoval jsem pana Heavyho na ic postu,na mobilu,byl sem nekolikrat na PSA a marná snaha když tam je za celej měsíc tak 1 a byl sem tam pomalu každý den a to i s tím že chodím do práce.Už je to minimálně měsíc co tam to auto stojí a ja bych rád ho dostal zpět,ale jak když se k tomu po několikátém dotazníku,zprávě na mobil,dokonce i zprávy na discord(na discord jen psáno,jen kdy bude ve hře abych ho zachytil na serveru,když tam skoro vubec není)Pan Heavy,obtežování na PSA,obtěžování adminů Pan Heavy nemá.Děkuji za každou odpověď a ještě víc poděkuju když už se to bude řešit (btw jedná se o nelegalní světla)

karlito

Hráč

21
18.5.2022 12:17

No, chápu tvé rozhořčení, ale bohužel je to IC věc. Myslím že takhle ti tu nikdo nejspíše nepomůže.

zmrdeban

Hráč

2
18.5.2022 12:23, naposledy upraveno 18.5.2022 12:26 uživatelem zmrdeban

já to chci řešit IC, ale ať mám s kým to řešit.Protože IRL taky policista není na odtahovce jednou za půl roku...

milanek

Hráč

6
18.5.2022 13:46

Souhlas podle mě to taky nefunguje jak má. 

18.5.2022 19:02

Zrovna tebe měl zakázáno na základě aktivního metabaitingu nějakou dobu řešit.

https://cdn.discordapp.com/attachments/944281649745625138/973647961919729694/unknown.png

Neřkuli že poté, co jsi dostal ban, jsi v tom vesele pokračoval. Čím víc OOC do toho budeš strkat, tím déle si počkáš a tím spíš ti přiletí další ban. Ale už s dalším adminem řešíme efektivnější vydávání vozidel, o to se neboj. Nicméně si zameť před vlastním prahem a taky ti doporučím, abys nedělal ve hře hovadiny, který ti zaručí odtah vozidla. Je to první krok prevence, abys nemusel příště řešit tyto problémy.

zmrdeban

Hráč

2
19.5.2022 09:21, naposledy upraveno 19.5.2022 10:55 uživatelem zmrdeban

hele upřímně si myslím,že když někomu napíšeš,jestli bude na serveru a napíšeš o co jde,tak to není metabaiting podle mě ,když tam je jednou za čas (řekl bych že je to skoro stejný jako když někomu napíšeš na dissu jestli jde hrát...),ale už k tomu nic psát nebudu.dostal sem ban ja to vzal a neříkal sem na to nic..udělal sem to i po tom banu? ja vím že ne a jestli je meta to,že se někoho zeptáš,jestli bude erpit,tak rovnou můžeš zabanovat půlku serveru( po tom banu sem mu už nic nepsal o problemu ve hře jen jestli bude erpit a to není meta).A dle mého to není stížnost na hráče,ale na problém s dlouhým vydaváním aut z odtahovek PSA a nejsem jedinej kdo si to myslí jen to nikdo nenapíše.Jinak NIKDY sem to nechtěl řešit ooc jen sem chtěl vědět kdy bude na serveru abych to s ním právě mohl řešit IC. A hlavně to neber jako hate.Tenhle server mam rád a baví mě to tu.

TeloFTW

Hráč

10
19.5.2022 16:45

Takže za A  mám otázku, jak jako že jsi mu řekl aby mu zadržel  auto ? to jsi mu jako ooc řekl že atu mu to auto  nevydá  nebo jak ? já si myslím  že je to pouze ic věc. Ban dostal za ooc věc a ten dostal, tak nevím proč by mu to měl zadržovat ic. Takže za mě si myslím že je to pěkný mixing. A za B to že mu ooc napsal jestli nejde hrát neznamená že to udělal znova. Představ si že chceš kamarádovi napsat jestli nejde krát na server a on dostane ban že mu ooc napsal. Jakože k tomuhle se musím vyjádřit protože za  mě je totální kravina a nemá to hlavu ani patu. Děkuji