Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o un-permu.


neznamy#7807

Smazaný účet

4
20.5.2022 22:31

Zdravím všechny co si tuto zprávu budou číst..

 

SovietDogu, nikdy jsem nebyl ani nejsem žádný svatoušek, vím, na kontě jsem měl asi 20 banů které byli následně zakončeny perma-banem, Chci tu jen napsat, že svou vinu si uznávám, vím, že se pod touhle žádostí spustí lavina kritiky, jak od komunity tak AT, ale každý by měl mít možnost na to, dostat druhou šanci a býti lepším...

Já se opravdu poučil, už je to asi 1,5 měs. co ban mám a důkladně jsem si četl pravidla, dej mi tudíž možnost k tomu ti předvést, jak se má kvalita RP zvedla a jak ted budu RPit čistě, a dle pravidel!

Soviete, vím, že mi pod tímto napíšeš něco jako: "Mám se opakovat? Tady si skončil." Neudělal jsem moc dobrých skutků, a to jak slovních útoků na tvou osobu, tak slovní kritiky na AT na tomto serveru, všech chyb jsem si vědom a moc se za ně omlouvám...

Taky vím, že takových jako jsem já tu už bylo a skončili s druhou permou, ale dej mi šanci ti ukázat vidět mě v lepším světle, všem se vám za vše omlouvám a chci to změnit..

I přesto jak je to dlouho, tento server - vzhledem k tomu, že byl můj úplně první mám pořád tak nějak rád, a ještě jednou se omlouvám za všechny křivé slova co jsem na server, či na AT vypustil.

Za tu dobu co mám BAN, jsem měl možnost okusit si Adminovství a nedivím se vám, že ihned banujete, Soviete a celému AT se moc omlouvám za můj dětinský přístup a mé tupé chování. 

Chci to změnit, tak mi k tomu prosím pomozte a dejte mi možnost vám to ukázat, tot vše...

 

-Nikolas. <3

21.5.2022 15:40, naposledy upraveno 21.5.2022 15:41 uživatelem SovietDog

Abych citoval jednu postavu z jedné staré hry, která bude za chvíli slavit 19 let.
"ah sh*t, here we go again"

Ano, skutečně se tu zase shledáváme a opět přitom stejným.. Jak řekl jednou jeden velikán.. já..

Slibovat je opravdu jednoduché ale já moc dobře vím co by se skutečně dělo kdybych ti ten unban udělil a ty to víš taky. Děl by se přesný opak toho co jsi tady nasliboval. Takže moje odpověď je: Ne, unban ti nedám.

Ještě ti můžu dát jednu takovou rádu do života a to: Příště si dávej pozor na to co děláš a co píšeš. Může se ti to v budoucnosti vymstít.

S přáním pěkného dne.
SovietDog

 


Powered by LeoSight IFS
LT~32