Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Registrace termínu k prohlídce o psychologické způsobilosti


21.5.2022 00:37


Zdravotnická záchranná služba San Andreas,
Ambulance klinické psychologie


Zdravotnická záchranná služba San Andreas nyní spouští registraci k prohlídce o psychologické způsobilosti, zakončené posudkem o psychologické způsobilosti (psychotest). Posudky vydávají atestovaní psychologové ze Zdravotnické záchranné služby San Andreas.


Civilní IZS Obnova
300.000kč,- 200.000kč,- 50.000kč,-

Posudek o psychologické způsobilosti je platný jeden kalendářní měsíc. Obnovit jej lze 3 dny před až 3 dny po expiraci psychotestu. Pokud se posudek 3 dny po expiraci neobnoví, automacký propadá a je třeba zpracovat nový psychotest. V případě zpoždění obnovy ze strany ZZS klient dostane 15% slevu na obnovu psychotestu (cena obnovy po slevě 42 500kč). Posudek o psychologické způsobilosti se v takovémto případě nepropadá z důvodu pochybení ze strany Zdravotnické Záchranné Služby.

Zaměstnanci Zdravotnické záchranné služby San Andreas mají posudky o psychologické způsobilosti zdarma v rámci zaměstnaneckých benefitů.


Registrujte se pomocí formuláře níže.

Klikni pro registraci


Za Zdravotnickou záchrannou službu San Andreas

Ph.D Lucien Rogers

Vedoucí psycholog


Powered by LeoSight IFS
LT~21