Aha? Asi si si ma určite splietol alebo už neviem. Zastavil ma Anderson Lovecky ( @Kolpanek ) za protismer. Nasledne som mu dal doklady apod a zistil ze je namna zatykac. Nasledne si prisiel Aston ( @asdf ) asi na nejaku asistenciu. Potom prisiel Kolpanek ku mne blizsie, povedal nech si vystupim a ze dovod bude povedaný až po vystúpení. Trval som na tom, ze chcem vediet dovod skor ktorý mi nasledne udal, kedze som nechcel skoncit v cele tak som nastartoval motor a siel prec. Par metrov od vas moj Taurus dostal shot od remingtonu a ja som nic nedostal ani PK + ziadneho kolegu som v aute nemal dosvedčí aj sám @Kolpanek . Neodpojil som nic, neporusil som nic a uspesne utiekol.
Aha? Asi si si ma určite splietol alebo už neviem. Zastavil ma Anderson Lovecky ( [user:3938] ) za protismer. Nasledne som mu dal doklady apod a zistil ze je namna zatykac. Nasledne si prisiel Aston ( [user:5731] ) asi na nejaku asistenciu. Potom prisiel Kolpanek ku mne blizsie, povedal nech si vystupim a ze dovod bude povedaný až po vystúpení. Trval som na tom, ze chcem vediet dovod skor ktorý mi nasledne udal, kedze som nechcel skoncit v cele tak som nastartoval motor a siel prec. Par metrov od vas moj Taurus dostal shot od remingtonu a ja som nic nedostal ani PK + ziadneho kolegu som v aute nemal dosvedčí aj sám [user:3938] . Neodpojil som nic, neporusil som nic a uspesne utiekol.